Audio reparatie Rotterdam

1 april 2016

Posted in Nieuws

Veel mensen zijn nog in het bezit van oude audioapparatuur. Wanneer deze apparaten stuk gaan kunnen deze in moderne winkels vaak niet meer gerepareerd worden. De muziek waar je zo aan gehecht was lijkt nu voor altijd verloren. Niet getreurd! Bij Electronic Repair Rotterdam kun je terecht met al je defecte apparaten. ERR kan je helpen met allerlei soorten audio reparatie, in Rotterdam of elders. Het bedrijf is van oorsprong gespecialiseerd in moderne elektronische apparaten, waaronder smartphones, maar kan u evengoed helpen met al uw audio reparatie in Rotterdam en omstreken. Audio reparatie is een vakgebied dat langzaam aan het verdwijnen is. Steeds meer producenten geven jaren garantie op hun nieuwe producten; reparatie is dan helemaal niet meer nodig. Voor oude geluidsinstallaties geldt dit echter niet. Wanneer deze oudere installaties kapot gaan heb je iemand nodig die deze weer aan de praat krijgt. Audio reparatie in Rotterdam laat je doen bij Electronic Repair, je weet dan zeker dat je jouw audio-uitrusting in uitstekende staat weer terugkrijgt! Waar kun je bijvoorbeeld aan denken?

  • Reparatie van een cassettedeck
  • Reparatie van een platenspeler
  • Opknappen van een versterker
  • Afstellen van een tuner

Cassettedecks en platenspelers zijn heel lastig te repareren. Ze bevatten veel kleine onderdelen die voorzichtig moeten worden aangepakt. Wanneer deze apparaten niet goed worden behandeld zullen deze heel snel nieuwe gebreken vertonen. Audio reparatie in Rotterdam laat je doen bij Electronic Repair Rotterdam, dit bedrijf heeft verstand van zaken! Waarom zou je een audio reparatie, in Rotterdam of elders, eigenlijk laten uitvoeren? Je kunt natuurlijk ook gewoon nieuwe producten kopen. Er zijn een aantal belangrijke redenen om je oude audioapparaten te laten repareren. In de eerste plaats speelt nostalgie natuurlijk een belangrijke rol. Je wilt de platenspeler waarop je het de eerste LP van KISS hoorde natuurlijk niet van de hand doen. De apparaten hebben in veel gevallen sentimentele waarde. Een producent van een nieuw product zal hier geen aandacht aan besteden, een reparateur wel. Men probeert altijd de klassieke look van de apparatuur in stand te houden. In de tweede plaats kun je met reparatie veel besparen op de aanschaf van nieuwe technieken. Je hoeft simpelweg geen nieuwe apparatuur in huis te halen. Vaak kunnen de spullen na een goede reparatie nog jaren mee, waarom zou je deze dan weggooien? Tot slot kan met audio reparatie in Rotterdam het voortbestaan van de apparatuur worden verzekerd. Bij schenkingen of erfenissen komt dit altijd van pas!

Audio reparatie Rotterdam; HIFI

HIFI staat voor High Fidelity, wat in het Nederlands ook wel vertaald wordt met hoge kwaliteit. Producten met het HIFI keurmerk voldoen aan een aantal eisen. In de eerste plaats zijn deze producten heel betrouwbaar. Wanneer een audio-installatie als HIFI wordt aangeduid mag je er dus van uitgaan dat deze installatie jaren mee kan. In de tweede plaats levert een product met dit keurmerk audio kwaliteit die bijna niet van echt te onderscheiden is. De kwaliteit van het geleverde geluid is dus uitstekend. Dit geluid klinkt bovendien heel echt, een andere benaming van HIFI is daarom “werkelijkheidsweergave”. Wanneer je audio reparatie in Rotterdam laat uitvoeren weet men precies hoe met dit soort producten moet worden omgegaan. Naast dit alles heeft deze apparatuur vaak heel weinig last van ruisvorming. We kennen dit allemaal, ruis in een opname die je hebt gemaakt of in een bestand dat je afspeelt. Met High Fidelity mag je ervan uitgaan dat je niet veel met ruis te maken zult krijgen. HIFI is een enigszins verouderd keurmerk. Het wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt, maar de term High-End vindt ook steeds meer voet aan de grond. Deze apparaten representeren de meest moderne producten die vandaag de dag geleverd kunnen worden. Wanneer je audio reparatie in Rotterdam laat uitvoeren, vraag dan altijd of de reparateur bekend is met dit keurmerk en met deze apparaten. Hoe moderner een installatie, hoe lastiger de reparatie! Audio reparatie (in Rotterdam of elders) komt bovendien erg nauw, omdat verschil in kwaliteit heel duidelijk merkbaar is. Laat je audio reparatie in Rotterdam dus altijd uitvoeren door de professionals van Electronic Repair Rotterdam! Waarom zou je niet blijven genieten van het verleden? Ga vandaag nog langs!

Dat klinkt als muziek in je oren!

Audio reparatie in Rotterdam klinkt misschien al als muziek in je oren. Wat dacht je dan van goedkope audio reparatie? Rotterdam is al duur genoeg, waarom zou je meer geld uitgeven dan nodig is? Bij ERR kiest men voor kwaliteit over kwantiteit en voor een tevreden klant over een volle kas. Voordat men aan de slag gaat krijg je eerst een schatting wat de reparatie precies gaat kosten. Deze prijs wordt vastgesteld aan de hand van het apparatuur dat gerepareerd moet worden, de zeldzaamheid van de apparatuur en de tijd die de reparatie zal gaan kosten. Wanneer je akkoord gaat met de prijs dan kan het echte werk beginnen! Je kunt tijdens het proces altijd in contact blijven om de voortgang bij te houden. Dit kan aan de hand van het contactformulier op de website, maar natuurlijk kun je ook gewoon even bellen. Weet je niet zeker of het bedrijf iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op! Je hoort dan gelijk of het apparaat gerepareerd kan worden en hoe lang dit zal gaan duren. Zoals je hebt gezien hoeft audio reparatie in Rotterdam helemaal niet ingewikkeld te zijn. Waar wacht je nog op?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn