Comfort met TENA Lady voor vrouwen met incontinentie

8 november 2020

Posted in Nieuws

Veel vrouwen krijgen gedurende hun leven te maken met ongewenst urineverlies. Verschillende oorzaken kunnen leiden tot incontinentie en hierdoor kunt u zich onzeker voelen. Het kan immers ongemakkelijk aanvoelen, als u bemerkt dat u niet volledige controle meer hebt over de blaasfunctie. Met TENA Lady bent u verzekerd van uitstekend incontinentiemateriaal, dat specifiek is ontwikkeld om ondersteuning te bieden bij ongewenst urineverlies. U kunt rekenen op hoogwaardige producten op gebied van persoonlijke hygiƫne, die zorgen voor discretie en zekerheid tijdens ongemakkelijke momenten. U zult geen zorgen meer ervaren over of iemand doorheeft waar u mee te maken hebt. Alle producten zijn bovendien zacht en comfortabel in gebruik, zodat u zelf ook nog nauwelijks doorhebt dat u ongewenst urine verliest.

Drievoudige werking bij incontinentie

De voordelen van TENA Lady zijn direct zichtbaar als u begrijpt hoe het incontinentiemateriaal is ontworpen. Het biedt optimale bescherming bij ongewenst urineverlies, door een drievoudige werking. Deze zorgt ervoor dat u niet doorlekt, geen nare geurtjes ervaart en beschermd bent tegen een vochtig gevoel. Bij incontinentie is het juist fijn als u zich droog en fris voelt, ook als u op momenten de urine niet volledig kunt vasthouden. Alle producten zijn van zachte materialen gemaakt, waardoor u niet eens door hebt dat u specifieke incontinentiemateriaal gebruikt. Een anti-lek rand met unieke Dual Absorption Zone zorgt ervoor dat u geen kans loopt op doorlekken en niemand dus door zal hebben dat u urine verliest. U kunt zo weer gewoon uw activiteiten vervolgen zoals altijd.

Oorzaken van incontinentie bij vrouwen

Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat u de controle over de blaas verliest. Gangbare redenen zijn ouderdom, zwangerschap of een onderliggende medische aandoening. Tijdens een zwangerschap kunt u te maken krijgen met incontinentie, doordat de bekkenbodemspieren zowel het kindje moeten dragen als juist verslappen om het kindje geboren te laten worden. Beiden zorgen ervoor dat de blaas niet langer even zorgvuldig functioneert. Overgewicht kan ook zorgen voor incontinentie, doordat er druk wordt uitgeoefend op de blaas en bekkenbodem. Met diabetes bij vrouwen wordt meer urine in de blaas aangemaakt, waardoor dit moeilijke is op te houden. Als u te maken krijgt met een neurologische aandoening, functioneert het zenuwstelsel niet meer optimaal en krijgt de blaas verkeerde signalen uit de hersenen. Ook dan is ongewenst urineverlies mogelijk.

Urineverlies opvangen met TENA Lady

Ongeacht de reden van uw incontinentie biedt TENA Lady u verscheidene oplossingen. TENA Lady incontinentiemateriaal is speciaal ontwikkeld om vrouwen te helpen bij ongewenst urineverlies. Verschillende producten zijn binnen de lijn van TENA Lady ontwikkeld, waaronder inlegkruisjes, verbanden en TENA Lady Pants. Op deze wijze is er voor elke vorm van urineverlies een geschikt product beschikbaar, waardoor u weer zelfverzekerd functioneert in het dagelijks leven. TENA staat bekend als marktleider en beschikt over een groot assortiment aan producten, om u bij te staan als u ongewenst urine verliest. Afhankelijk van de mate waarin dit plaatsvindt, kunt u een keuze maken uit de verschillende producten.

Producten binnen TENA Lady

De producten van TENA Lady bieden bescherming bij licht tot zwaar urineverlies bij vrouwen. Elk product kent een eigen mate van absorptie en comfort. U kunt kiezen voor TENA Discreet inlegkruisjes of verbanden als u licht urine verliest. TENA Lady Pants, TENA Pants, TENA Flex met heupband zijn producten die u voor zwaarder urineverlies tijdens inspanning of sporten kunt gebruiken. Ook de TENA Slip, TENA Comfort en TENA Stretchbroekjes bieden optimale zekerheid tegen incontinentie. Een ruim assortiment dat bij iedere vrouw aansluit en beschermd tegen doorlekken en nare geurtjes. Aangenaam in gebruik en betrouwbaar in werking. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u ongewenst urine verliest en kunt u genieten van een droog en fris gevoel en alle gemakken van comfort en veiligheid. TENA Lady kopen kan overigens gemakkelijk online. In deze tijden met corona wel zo prettig natuurlijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn