Drukker vinden voor canvas tassen bedrukken  

5 februari 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Canvas tassen zijn steeds populairder onder jongeren. Er kan een leuke boodschap op worden gedrukt en het is niet nodig om plastic tassen te gebruiken. Een canvas tas is daarmee behoorlijk hip geworden. Daar maken ondernemers dankbaar gebruik van. Veel bedrijven en organisaties laten canvas tassen bedrukken met hun logo, motto of boodschap. Dat is interessant voor bijvoorbeeld:

  • Boekwinkels
  • CD-winkels
  • Non-profit organisaties
  • Bibliotheken
  • Kledingzaken

Een canvas tas met een leuke opdruk wordt door allerlei mensen gebruikt, zelfs als er reclame of een logo op staat. Er wordt dan gratis reclame gemaakt voor een onderneming. Canvas tassen bedrukken is bovendien niet duur. Daarom wordt er veel gebruik van gemaakt in de culturele sector, waar doorgaans weinig geld over is voor promotie. Canvas tassen bedrukken is dan een uitkomst. Er zijn een aantal drukkerijen in Nederland waar dit mogelijk is. Op een goede manier canvas tassen bedrukken is echter een vak apart. Een van de drukkerijen die dit doet is Green Giving. Deze webshop bedruk canvas tassen, en doet dit niet zonder reden. Deze webshop streeft ernaar alleen ecologisch verantwoorde producten aan te bieden. Omdat een canvas tas plastic tassen overbodig maakt, is dit een uitstekend cadeau voor een natuurliefhebber. Ook een cadeautje bestellen bij Green Giving? Kijk dan op de website: https://www.greengiving.nl/katoenen-tassen-bedrukken/canvas-tassen-bedrukken. Hier bestel je eenvoudig een tas je die zo kunt laten bedrukken met een boodschap van jouw keuze. Zo kun je canvas tassen bedrukken met een unieke afbeelding of boodschap, die direct van jou komt.

Canvas tassen bedrukken in verschillende formaten

Misschien denk je bij canvas tassen bedrukken aan tassen die te klein zijn om er iets mee te kunnen. Niets is echter minder waar. Via https://www.greengiving.nl/katoenen-tassen-bedrukken/canvas-tassen-bedrukken kun je tassen in allerlei formaten bestellen, waar boodschappen of een stapel boeken in passen. Bovendien bestel je al een tas vanaf een euro of minder. Hierbij bepaalt de oplage van de tassen welke prijs je betaalt. Bij een grote oplage betaal je vanzelfsprekend minder dan bij een kleine oplage. Bestellen is echter heel eenvoudig en kan online. Hier kun je je logo of afbeelding uploaden, en de tassen worden binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Canvas tassen bedrukken was nog nooit zo eenvoudig als bij Green Giving. Je kunt hier niet alleen de afmeting van de tas bepalen, maar ook de afmetingen van het hengsel. Je kunt de hele tas ‘customizen’ naar jouw smaak. Verkoop je bijvoorbeeld kleine producten? Denk er dan eens aan deze te verkopen met een leuke tas, of zet deze in als goodiebag op evenementen. Zo maak je reclame voor je onderneming op de meest eenvoudige manier die je kunt bedenken.

Groene cadeaus geven

Omdat steeds meer mensen het milieu tegenwoordig belangrijk vinden worden ecologische verantwoorde, of groene cadeaus ook steeds populairder. Canvas tassen bedrukken hoort hierbij, maar je kunt bijvoorbeeld ook een leuke doucheklok geven waarmee iemand zijn douchetijd kan verkorten, een waterfles die vaak gebruikt kan worden zodat er geen losse plastic flesjes nodig zijn, of ecologische voedingsmiddelen. Dit zijn producten die vriendelijk zijn voor het milieu en bewust leven stimuleren. Ook ecologisch wasmiddel wordt steeds populairder. Voor promotiedoeleinden is canvas tassen bedrukken het meest geschikt, net als het bestellen van waterflessen met een logo. Deze spullen worden veel gebruikt en mensen vinden het meestal niet erg dat er een logo op staat. Als ondernemer of particulier val je daarom goed in de smaak als je een groen cadeau geeft. Ideaal als relatiegeschenk of verjaardagscadeau. Green Giving is dan ook dé winkel voor groene spulletjes voor ondernemers en particulieren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn