Een draadloze camera biedt u optimale bescherming

9 september 2017

Posted in Nieuws

Bent u op zoek naar een draadloze camera? Of wilt u liever een bekabeld camerasysteem in uw winkel of kantoor? Wat u qua camerabeveiliging dan ook zoekt, bij bewakingscamera.nl zult u het vinden. Een draadloze camera is erg handig om op het erf op te hangen. Bijvoorbeeld aan lantaarns, hekwerk of de muur van de loods of winkelpand. Het signaal zal onafgebroken binnenkomen op het beeldscherm en u zult 24 uur per dag scherpe HD-beelden in fullcolour ontvangen. Geen gedoe met ruis en zwart-witte beelden. Dat is verleden tijd want onze producten zijn de crème de la crème. Niet voor niets is onze website, de service en deze producten beoordeelt met een gemiddelde van maar liefst een 9,2. Wij richten ons voornamelijk op MKB’ers maar we doen ook zaken met grote bekende bedrijven zoals Brinks waarde transport, de supermarkten van Albert Heijn en de KLM. Een draadloze camera krijgt u pas nadat u tevreden bent over de voorwaarden die we opstellen in een vrijblijvende offerte. U kunt wel op onze website alle producten bekijken waaronder de draadloze camera, recorders en kabels die u nodig hebt als u liever het systeem aan elkaar schakelt. Tevens staat vermeldt welke producten we op voorraad hebben zodat u ze online direct kunt bestellen. U vindt per product informatie over:

  • De specificaties,
  • Het aansluiten van de draadloze camera op uw beveiligingssysteem,
  • Een video waarin we dit nog eens haarscherp uitleggen,
  • En uiteraard een algemene omschrijving van het type draadloze camera.

Dankzij een draadloze camera kunt u met een veilig gevoel naar huis

Want de draadloze camera zal dag en nacht opnemen en dat schikt vele potentiële inbrekers en dieven af. Zeker als u een draadloze camera van Bascom bestelt. U gebruikt het in principe de hele dag door. Want als u een winkel hebt dan wilt u natuurlijk wel bepaalde verdachte klanten in de gaten kunnen houden. U wilt nadien aan kunnen tonen bij bijvoorbeeld de politie of de verzekeraar dat deze klanten zich ergens schuldig aan hebben gemaakt. We denken dan met name aan diefstal maar ook aan vernieling, geweldpleging of openbare dronkenschap. Nadat de winkel, het magazijn, loods, kantoorpand of in welk gebouw u dan ook werkt gesloten is, wilt u er zeker van zijn dat er in de nacht geen vreemde dingen gebeuren. Dankzij de draadloze camera die u op een zichtbare plaats ophangt zullen dieven aldus worden afgeschrikt. Combineer het eventueel met waakhonden, een aantal nachtbewakers, een alarm en/of hekken. Dan hebt u er alles aan gedaan om uw werkplaats te beschermen tegen ongewenste activiteiten. Wilt u de draadloze camera graag in het echt bekijken voordat u bestelt via het internet? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Nieuwegein. Komt u op afspraak langs? Dan staan de koffie, thee en een vriendelijke medewerker voor u klaar. Na de rondleiding kunnen we direct op basis van uw wensen een offerte opstellen. Denk er nog even over na en neem later nog eens contact op met de klantenservice als u toch nog enkele prangende vragen hebt.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Het prettige aan onze producten is niet alleen dat deze camera’s bij de top behoren. Het is ook erg fijn dat u ze zelf kunt bevestigen zonder tussenkomst van een installateur. Dat betekent dat u op deze kosten flink kunt besparen. Uiteraard krijgt u er een uitvoerige handleiding bijgeleverd en u vindt diverse instructiefilmpjes op onze website. Kunt u niet langer wachten? Bestel dan op werkdagen voor 23:00 uur, dan hebt u de camera de volgende dag al in huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn