Een langere iPad kabel

2 juli 2017

Posted in Smartphone en Tablet

Het duurde voor mij best wel even voordat ik de stap maakte om een iPad aan te schaffen. Ik had al heel erg lang een iPhone en had er zelfs al meerdere versleten, maar ik bleef toch een sceptisch staan tegenover het aanschaffen van een iPad. Ik had een laptop die ik nog goed kon gebruiken, dus waarom zou ik dan investeren in een iPad die in mijn ogen niet heel erg veel toegevoegde waarde had? Ik maakte pas de overstap toen mijn laptop mankementen begon te vertonen. Regelmatig wilde deze niet meer aan en dat maakte het soms toch wel heel erg lastig. Ik gebruik mijn laptop namelijk regelmatig om thuis nog even wat werk te doen. Iets waar mijn man het natuurlijk absoluut niet mee eens is, maar ik vind het af en toe prettig om in de rust van mijn huis een opdracht af te kunnen maken. Deze dingen kon ik echter ook makkelijk op een iPad doen en dus besloot ik om in plaats van een nieuwe laptop te kopen, te investeren in een iPad. Het enige nadeel was dat de iPad kabel die ik erbij geleverd kreeg veel te kort was! Als het apparaat leeg was, dan kon ik deze niet opladen en erop werken tegelijkertijd en dat vond ik toch wel een nadeel. Zo kwam ik dus op de website van de AppelOplader terecht om een langere iPad kabel te kopen.

  • Veilig betalen
  • Gratis verzending
  • De volgende dag in huis

Niet alleen hebben ze bij de Appeloplader een ruim assortiment waar je een keuze uit kunt maken, ze bieden je ook nog een hoop andere voordelen aan. En ik kan je dan ook vertellen dat ik uitermate tevreden was over de service die zij leveren.

Snel mijn iPad kabel in huis

Tijdens het bestellen van de iPad kabel van mijn keuze kon ik in de veilige betalingsomgeving kiezen uit 10 opties. Het is zelfs mogelijk om hier achteraf je bestelling te betalen! Ik koos er uiteindelijk voor om simpelweg met iDeal te betalen. Hier ben ik het meest bekend mee en het is toch altijd wel prettig om voor iets vertrouwds te kunnen kiezen. Het verzenden van de bestelling is daarnaast niet alleen geheel gratis, maar je hebt het vaak ook nog eens de volgende dag in huis. Als je voor 16.00 uur ’s middags bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Het hangt dan dus van de post af of je het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis hebt!

Niet goed, geld terug

Tijdens het bestellen van de iPad kabel ging het nog bijna mis ook. Op het allerlaatste moment zegt mijn man ineens dat ik de verkeerde iPad kabel geselecteerd heb en dat ik dat dus even moet wijzigen. Ik was ontzettend blij dat hij dat op tijd gezien had, maar als dat niet het geval was geweest dan was er nog geen man overboord. Bij de AppelOplader kun je namelijk gebruik maken van 14 dagen op proef. Ieder artikel dat je hier koopt kun je dus voor 14 dagen uitproberen. Is er iets mis mee of bevalt het je niet? Dan krijg je je geld gewoon weer terug. Ik had de verkeerde kabel dus eventueel weer terug kunnen sturen en een nieuwe kunnen bestellen! Maar ik ben toch wel blij dat mijn man op tijd zag dat ik de verkeerde iPad kabel aan het bestellen was. Ik ben namelijk heel erg tevreden over het product en wil er absoluut geen dag meer zonder. Ik raad je dan ook zeker aan om hier een iPad kabel te bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn