Redenen om het telefoonnummer van Evean te gebruiken

5 oktober 2016

Posted in Nieuws

Zoekt u naar het telefoonnummer van Evean? Dan kunt u daarvoor verschillende redenen hebben. U kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar fysiotherapie of juist naar thuiszorg en/of verpleging. Er zijn behalve deze 2 redenen veel meer reden om het telefoonnummer van Evean te bellen, bijvoorbeeld voor zaken als:

  • Palliatieve zorg
  • Arbeidsrevalidatie
  • Oncologieverpleegkunde
  • Dagbesteding bij lichamelijke klachten

Bezoek gewoon eens de website Nl-contact.nl om het nummer te vinden. Heeft u nog vragen over wat de service van Evean voor u kan betekenen, dan verwijzen we u graag naar de website van deze aanbieder. U kunt ook altijd via de mail contact met ze opnemen.

Bel met het telefoonnummer vanĀ Evean wanneer u professioneel geholpen wilt worden

Vlak nadat ik geopereerd werd ben ik fysiotherapie gaan volgen. Dat was nodig omdat de spieren in mijn arm een flinke opdoffer hadden gehad. Aanvankelijk wilde ik hier niets mee, maar al vrij snel had ik door dat ik zelf niet bekwaam genoeg was om mijn arm weer als vanouds te kunnen bewegen. Mijn eerste afspraak herinnerde ik me nog goed. Ik had op dat moment nog erg weinig energie. Ik kwam bij de oedeemtherapeut om door haar te laten beoordelen hoe het ervoor stond met mijn arm. Ze zou een plan bedenken om mij weer op de juiste weg te helpen. Al vrij snel ging het al een heel stuk beter. Vervolgens ben ik daar nog een paar jaar gebleven om bewegingstherapie te volgen, aangezien mijn conditie ook flink achteruit was gegaan. Ik vond het bijzonder prettig om niet alleen een stok achter de deur te hebben om te bewegen, maar ook om dit onder professionele begeleiding te kunnen doen. Het was niet niks om iemand die ik niet kende te leren vertrouwen, maar gaandeweg voelde ik mij steeds meer thuis op deze locatie. Ik leerde niet alleen opnieuw bewegen, maar ik leerde ook nieuwe mensen kennen. Aanvankelijk vond ik het niks om met meerdere mensen tegelijkertijd te werken, omdat ik al die prikkels nog niet aankon. Het putte me al vrij snel uit. Ook dat veranderde steeds meer. Ik kan het iedereen aanraden om fysiotherapie te volgen wanneer dit nodig is. Wilt u weten of u hier ook gebruik van kunt maken, dan kunt u eens bellen met het telefoonnummer van Evean. Belt u met het telefoonnummer van Evean, dan zal iemand aan de andere kant van de lijn u graag te woord willen staan. Belt u met dit telefoonnummer van Evean, dan krijgt u altijd iemand aan de lijn die professioneel is en u altijd vooruit kan helpen. Hij of zij kan u bijvoorbeeld antwoord geven op de vraag wanneer u gebruik kunt maken van fysiotherapie. U kunt bijvoorbeeld bellen met het telefoonnummer van Evean wanneer u graag zou willen sporten onder deskundige begeleiding. Het kan ook zijn dat u aan de start staat van uw revalidatieproces en hierbij de deskundigheid nodig hebt van een goede fysiotherapeut. Het is ook mogelijk dat u met het telefoonnummer van Evean wilt bellen omdat u last hebt van hartfalen of bijvoorbeeld reuma. Ook dat zijn redenen om hiervoor speciale therapie te volgen.

Vind het telefoonnummer direct

Wacht in ieder geval niet te lang met het bellen en via het telefoonnummer van Evean in contact te komen met professionals. Voordat u kunt bellen, moet u natuurlijk wel beschikken over dit nummer. U kunt hiervoor terecht op de website Nl-contact.nl. U ziet hier gelijk het nummer staan dat u kunt gebruiken. Sla het gelijk op in uw mobiele telefoon, zodat u het voortaan altijd bij de hand hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn