Voor een Samsung telefoon reparatie kunt u op ons bouwen

14 februari 2018

Posted in Smartphone en Tablet

Hebt u per ongeluk uw telefoon laten vallen uit uw handen en is het in de toiletpot terecht gekomen? Dan is niet alleen het beeldscherm misschien wel onherstelbaar gebroken, er kan zelfs sprake zijn van waterschade. Dat kinkt als een ramp maar wij kunnen een Samsung telefoon reparatie uitvoeren zodat uw telefoon er vlug weer uitziet als nieuw. Kijk maar eens op telektronica.nl en neem bij twijfel contact met ons op. Wij adviseren u over de beste oplossing. Soms kan een beeldscherm namelijk nog gerepareerd worden. Wellicht zit er enkel een sterretje in zoals dat ook kan voorkomen in de voorruit van uw auto. Moet het hele scherm vervangen worden? Dan doen we dat tijdens de Samsung telefoon reparatie. Het is een nauwkeurig werkje want het moet natuurlijk aansluiten op het touchscreengedeelte. Soms is er een softwarefout ontstaan door de klap. Ook dan zorgen wij er natuurlijk voor dat het tijdens de Samsung telefoon reparatie gladgestreken wordt. Zo zijn er diverse redenen waardoor een Samsung telefoon reparatie onvermijdelijk is. Want ook de plugjes kunnen loszitten en kromgetrokken worden. Dan kunt u niet meer uw oortjes of headset aansluiten. Of misschien nog wel erger: u kunt de telefoon niet meer opladen. Blijven belangrijke knoppen hangen of zitten er draden los? Wat de reden dan ook mag zijn, een Samsung telefoon reparatie is doorgaans altijd wel mogelijk. Kom gerust eens bij ons langs in Amersfoort zodat we uw toestel onder de loep kunnen houden.

Dankzij onze Samsung telefoon reparatie kunt u weer aan de slag

Blijkt dat een Samsung telefoon reparatie door ons niet langer mogelijk is? Dan zijn we daar natuurlijk eerlijk over en brengen we geen verdere kosten in rekening. Wij hanteren dan ook het zogenaamde “no cure, no pay” principe. Mocht het zover komen dan is het verstandig om aan uw provider te vragen of er nog sprake is van enige garantie. Soms moet de telefoon zelfs opgestuurd worden naar de fabriek. Doorgaans krijgt u dan een nieuw toestel toegestuurd en dat betekent helaas wel dat u al uw gegevens kwijt bent. Het is voor u te hopen dat een Samsung telefoon reparatie niet nodig zal zijn. We willen u wel als tip meegeven om altijd een back-up van uw bestanden te maken. Er zijn diverse clouds waar u kosteloos lid van kunt worden. Denk aan Google Drive en Dropbox zodat u uw contactgegevens, documenten en foto’s af en toe kunt uploaden. Uiteraard kunnen we uw gegevens tijdens een Samsung telefoon reparatie doorgaans redden, ook als de telefoon verder onherstelbaar beschadigd is geraakt. Gelukkig klopt het leeuwendeel van de klanten bij ons aan vanwege een kleiner probleem zoals een kapot scherm. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  • Naast een Samsung telefoon reparatie staan we vanzelfsprekend ook voor u klaar als er problemen zijn met uw iPhone of een model van merken zoals Sony, Nokia of LG,
  • Vertoond uw tablet kuren? Reken er maar op dat we dat probleem snel kunnen verhelpen.
  • Ook naar uw laptop willen we graag even kijken. Neem het gerust mee als u uw Samsung telefoon ter reparatie aanbiedt.

Kijk op de website naar de huidige tarieven

Bent u benieuwd naar de kosten? Die vindt u natuurlijk op onze site terug. Wij  van Telektronica verwelkomen iedereen in onze werkplaats maar we begrijpen natuurlijk dat u waarschijnlijk uit Amersfoort of één van de omringende plaatsen en dorpen afkomstig bent. Op de site vindt u het bezoekadres en u zult tevens zien dat we 7 dagen per week geopend zijn! Zelfs op koopavond en zondagmiddag bent u van harte welkom.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn