Wat wilt u weten over domotica in de thuiszorg?

29 maart 2020

Posted in ICT en Techniek

Onze instelling voor oudere mensen met een zorgvraag moet de komende tijd flink aan de bak om te zorgen dat wij iedereen nog de zorg kunnen blijven bieden die nodig is om de mensen goed van hun oude dag te kunnen laten genieten. Wij hebben daarbij te maken met twee problemen. Ten eerste hebben wij minder geld van de overheid gekregen om te zorgen dat wij de zorg kunnen organiseren zoals wij dat het liefst zouden willen en ten tweede hebben wij bijna altijd tekorten wanneer het gaat over goed personeel. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit probleem konden oplossen. Het enige voordeel aan deze situatie is beide problemen bestreden kunnen worden op hetzelfde vlak. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij ons zouden moeten gaan verdiepen in de mogelijkheden die de domotica in de thuiszorg te bieden heeft. Wanneer wij namelijk meer over de mogelijkheden van de domotica in de thuiszorg zouden komen te weten, zouden wij de mensen niet beter in onze instelling kunnen helpen, maar zouden wij kunnen zorgen dat mensen langer thuis zouden kunnen blijven wonen. Dat zou voor heel veel mensen een heel goede oplossing zijn, maar dan moesten wij ons goed verdiepen in de domotica voor de thuiszorg. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij meer over de domotica van de thuiszorg wilden weten. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste op het internet konden gaan kijken omdat wij hier veruit de meeste informatie zouden kunnen vinden. Wij hebben toen gemerkt dat wanneer je alles over de domotica in de thuiszorg wilt weten, je even naar de site van Hubb.nl moet gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die graag meer willen weten over de domotica in de thuiszorg, of die al stappen willen zetten om de domotica in de thuiszorg te gaan toepassen. Mocht u daarom deze site nog nooit gezien hebben, dan raad ik u aan om een keer naar deze pagina te gaan surfen. U zult merken dat deze site heel interessant is voor mensen die meer over de domotica in de thuiszorg willen weten. 

Hier leest u alles over de domotica in de thuiszorg

Wat ik heel fijn vond aan de site van Hubb.nl was dat deze pagina heel actuele informatie beschikbaar stelt wanneer het gaat over de domotica in de thuiszorg. Wij hebben daarom de informatie op deze pagina goed doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik blij was dat wij deze pagina gevonden hebben. Wij zien nu volop mogelijkheden om mensen langer thuis te kunnen laten blijven en dat is een grote winst voor de zorg in het algemeen. 

Surf ook even naar deze site 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die er allemaal zijn om de zorg te verbeteren, kijk dan een keer op Hubb.nl omdat:

  • u hier kunt zien wat deze mensen voor u kunnen betekenen 
  • u hier kunt achterhalen hoe u de zorg zou kunnen moderniseren 
  • u hier altijd advies kunt inwinnen bij een expert 

Ik hoop dat u iets aan deze site zult hebben.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn