Wij hebben ons huis van dubbel glas voorzien

2 februari 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Wij hebben ons huis van dubbel glas voorzienWij hebben onlangs een ander huis gekocht en omdat het hier ging om een opknapper, moest er heel wat aan gebeuren. Een van de eerste dingen die wij graag in orde wilden maken, was dat wij het huis wilden verduurzamen. Wij hadden namelijk gezien dat je subsidies kunt krijgen wanneer je voor duurzaam gaat en dus wilden wij hier graag gebruik van maken. Wij hebben daarom gekeken hoe wij veel energie konden besparen en een van de eerste dingen die wij zagen, was dat onze woning nog geen dubbel glas had. Vandaar dat wij besloten hebben om meteen dubbel glas aan te laten brengen. Een van dingen die wij al snel merkten, was dat het niet eenvoudig is om een voordelige aanbieder van dubbel glas te vinden. Je kunt namelijk bij heel veel bedrijven wel dubbel glas vinden, maar die kun je vaak alleen maar inschakelen als je een fortuin met je meebrengt. Wij hadden dat niet en vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar bedrijven waar wij voor een goede prijs dubbel glas konden krijgen. Dat bleek uiteindelijk te kunnen via de site Glaswebwinkel.nl. Deze site was alles wat wij nodig hadden want hier verkoopt men dubbel glas voor een heel goede prijs. Wij hebben daarom even gekeken of het ook mogelijk was dat er eens even iemand van dit bedrijf bij ons langs zou komen om te bekijken wat wij het beste konden doen. Wij hadden zelf namelijk geen enkele ervaring met het aanbrengen van dubbel glas en dus hebben wij gevraagd of iemand van dit bedrijf langs kon komen. Dat was gelukkig mogelijk en dus hebben wij een afspraak ingepland. Wij hebben het heel erg fijn gevonden dat er iemand bij ons langskwam, want op deze wijze hebben wij precies het product kunnen kopen dat wij graag wilden hebben. Mocht u daarom ook dubbel glas willen kopen, dan kan ik aanraden om dit via Glaswebwinkel.nl te doen. Ik ben er zeker van dat u hier zult slagen.

Wij besparen flink op onze energie dankzij ons dubbel glas

Nadat wij voor ogen hadden wat wij moesten bestellen, hebben wij alles geregeld en vervolgens hebben de mensen van Glaswebwinkel ons dubbel glas geplaatst. Dat was heel fijn omdat wij er zo zeker van konden zijn dat alles goed gemonteerd zou worden. Wij hebben ons dubbel glas nu een aantal maanden in onze woning en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij het veel warmer in ons huis hebben zonder dat wij daar ook maar iets meer voor hoeven te stoken. Sterker nog, onze energierekening is fors omlaag gegaan. Wij hebben namelijk een veel beter geïsoleerd huis en dat bevalt ons heel erg goed. Wij hebben uitgerekend dat wij onze investering in vijf jaar al terug hebben verdiend. Dat betekent dus dat wij na vijf jaar geld besparen en dat is echt heel erg snel. Dat hadden wij nooit kunnen realiseren wanneer wij niet met de mensen van Glaswebwinkel.nl in zee waren gegaan.

Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven over de service die wij van Glaswebwinkel.nl hebben mogen ontvangen. Wij zijn uitermate tevreden en wij zouden dit bedrijf ook aan iedereen aanraden. Kortom:

  • kijk even op de site van dit bedrijf
  • bekijk welke ramen u hier allemaal kunt kopen
  • hier koopt u hoge kwaliteit ramen voor de laagst denkbare prijs

Wij zouden een volgende keer zeer zeker weer met dit bedrijf in zee gaan. Kijk even op Glaswebwinkel.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn