Wij maken voor u de rvs meubels die u wilt

22 maart 2018

Posted in ICT en Techniek

Wie op zoek is naar duurzame meubels, kan door ons bedrijf altijd rvs meubels laten maken. Wij van Laska Metaalbewerking werken al vele jaren in de metaalbewerkingsector en wij weten daardoor precies hoe wij mooie rvs meubels voor u zouden kunnen maken. Wij werken veel met bedrijven zoals restaurants, cafes en verenigingen. Wij kunnen u helpen met de vervaardiging van hoogwaardige rvs meubels. Het voordeel van rvs meubels boven bijvoorbeeld houten meubels, is dat deze veel langer meegaan. U ziet dat houten meubels namelijk snel beschadigd raken wanneer deze intensief gebruikt worden. Dat ziet er op den duur heel slordig uit en vandaar dat wij ook zien dat steeds meer mensen overstappen op het gebruik van rvs meubels. Dat heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste kunt u er zeker van zijn dat wanneer u ons meubels laat maken, u hier vele jaren plezier van zult hebben. Uw rvs meubels zullen er na tien jaar nog steeds als nieuw uitzien en u kunt er zeker van zijn dat deze rvs meubels ook nog steeds stevig zijn. Wij hebben bijvoorbeeld in de dertig jaar dat ons bedrijf reeds bestaat, al heel veel restaurants mogen helpen aan mooie barkrukken. Wij kunnen deze namelijk heel goed maken en deze maken wij dan ook in grote getale. Deze barkrukken bevallen altijd heel erg goed, niet in de laatste plaats omdat ze ook een heel karakteristieke uitstraling geven aan uw gelegenheid. Mocht u ons ook graag een keer willen inschakelen om iets voor u te realiseren, dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk zien wat wij allemaal gemaakt hebben in het verleden en tevens kunt u hier zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen maken.

Wij verzorgen ook het ontwerp van uw rvs meubels wanneer dat nodig is

Weet u al wel dat u graag bij ons rvs meubels zou willen bestellen, maar weet u nog niet precies hoe deze rvs meubels eruit zouden moeten komen te zien? Dan kunt u altijd even een van onze medewerkers aan de mouw trekken om te horen wat hij of zij u zou willen adviseren. Wij kunnen u ook helpen met het uitwerken van een schets tot een bouwtekening. Zo weet u zeker dat uw ontwerp goed doorgerekend is en mochten er nog aanpassingen moeten worden doorgevoerd, dan kunt u dit in dit stadium eenvoudig doen. Vervolgens zullen wij met onze geavanceerde apparatuur voor u aan de slag gaan. Wij werken met lastertechnieken om het metaal te snijden waardoor wij altijd met de grootst mogelijke precisie te werk kunnen gaan. Dat merkt u ook aan het resultaat van de rvs meubels; deze zijn altijd tot op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor krijgt u niet alleen heel mooie meubels, maar ook meubels die stevig zijn en die u ook intensief kunt gebruiken. Kijk daarom snel voor al onze mogelijkheden even op onze site. Het adres van deze pagina is Metaalbewerking-Aalsmeer.nl.

Wij leveren kasten, tafels en barkrukken en nog heel veel meer

Wij hopen dat wij u een goed beeld hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Wij van Laska Metaalbewerking willen u graag uitnodigen om een keer contact met ons op te nemen om te horen wat wij allemaal voor u zouden kunnen maken. Wij vervaardigen voor u:

  • metalen kasten en stellingen
  • metalen stoelen of bankframes
  • maatwerk op basis van uw eigen schetsen en idee├źn

Wij hopen u snel een keer in onze werkplaats te mogen ontvangen. Kijk voor onze adresgegevens even op Metaalbewerking-Aalsmeer.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn