AEG zonnepanelen bestellen

1 maart 2016

Posted in Nieuws

Zonne-energie is in Nederland een veel voorkomende manier om energie op te wekken die in huishoudens kan worden gebruikt. Door enkele panelen op het dak te plaatsen zorgt u voor een veel lagere energierekening. In andere landen, zoals Duitsland en de Verenigde Staten, zijn AEG zonnepanelen al zeer in trek. AEG zonnepanelen kunnen nu ook in Nederland worden gekocht. Door deze panelen draagt u niet alleen bij aan een schoner milieu, maar heeft u ook veel minder zorgen over de energielasten. Bij BonGo Solar kunt u AEG zonnepanelen kopen voor een scherpe prijs. Bij het aankopen van AEG zonnepanelen kunt u er zeker van zijn dat u deze investering er binnen korte tijd uit heeft. Het rendement van de panelen ligt namelijk hoog, waardoor u uiteindelijk veel geld bespaart. U kunt kiezen voor een grote variëteit aan AEG zonnepanelen. Voor elke situatie zijn weer andere panelen de beste keuze en het is dan ook goed dat u van te voren weet welke AEG zonnepanelen u het beste kunt kiezen. Wanneer u graag ook de verschillende mogelijkheden met eigen ogen wilt bekijken is het goed om bij BonGo Solar te AEG panelen te zien. Op het dak zijn de verschillende types geplaatst en uiteraard kunt u hier ook terecht voor vragen en algemene informatie. De panelen die in de testopstelling te bezichtigen zijn, werken allemaal waardoor u met de test meteen duidelijk kunt zien hoeveel energie elk zonnepaneel oplevert. U kunt hierdoor de AEG zonnepanelen bestellen die bij uw behoefte passen. Wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden is het natuurlijk altijd goed om even contact op te nemen. De specialisten van BonGo Solar staan voor u klaar om u advies te geven. U kunt telefonisch contact opnemen of gratis een informatiepakket aanvragen via de website.

Verschillende soorten AEG zonnepanelen

De zonnepanelen van AEG, waar u in de showroom uit kunt kiezen, zijn allen zeer scherp geprijsd. Daarnaast zorgt u met de aanschaf van deze panelen natuurlijk ook dat u het milieu een warm hart toe draagt. Energie die op deze manier wordt opgewekt is niet schadelijk voor het milieu en u heeft er na de plaatsing van de panelen nauwelijks omkijken meer naar. Iedereen met zonnepanelen op het dak draagt bij aan een groene toekomst. Er zijn verschillende typen AEG zonnepanelen.

  • Polykristallijn
  • Monokristallijn
  • Blauw of zwart uitgevoerd

Het productieproces van mono kristallijne zonnepanelen is zowel makkelijker als goedkoper, waardoor de meeste mensen zullen kiezen voor dit type paneel. Het is uiteraard ook belangrijk dat u het paneel kiest dat u het mooiste vindt. Esthetisch zijn de panelen ook verschillend. Wanneer u kiest voor monokristallijn bent u verzekert van het hoogst mogelijke rendement en krijgt u dus ook het meeste waar voor uw geld. Nadat u uw keuze heeft gemaakt is het ook van belang dat u kijkt naar het type van uw dak. AEG zonnepanelen kunnen op verschillende soorten daken geïnstalleerd worden. Of u nu een plat dak heeft of een schuin dak, met de juiste wijze van montage wordt er voor gezorgd dat u uw nieuwe panelen snel op het dak aan kunt brengen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de maten van uw dak afwijken, het is dan mogelijk om speciale afmetingen van de AEG zonnepanelen te bestellen, zodat u een groot deel van uw energievoorziening gewoon via de panelen op kunt wekken. Niet alleen afwijkende daken wat betreft maat, maar ook daken die voornamelijk in de schaduw liggen zijn op een voordelige manier te voorzien van zonnepanelen. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen en u krijgt dan een advies op maat. Ook voor panelen die een specifieke kleur moeten hebben, zoals dezelfde kleur als de raam en deurkozijnen, of zonnepanelen met een transparant folie kunnen op uw dak worden gemonteerd.

De juiste plaatsing

Zonnepanelen kunnen zowel op een schuin als op een plat dak geplaatst worden. De hellingshoek is van belang om gedurende de dag het meeste zonlicht op te kunnen vangen. Bij een schuin dak is het echter moeilijk om deze hoek aan te passen. Er zijn zeker systemen om dit alsnog op te bouwen, maar deze zijn heel prijzig, waardoor de kosten uiteindelijk op meer uit gaan komen dan dat u er voor terug krijgt. Voor platte daken kunt u de juiste hoek kiezen voor de best mogelijke plaatsing van de panelen. Met een hoek van 38 graden met een dak dat gelegen is op het zuiden heeft u het meeste profijt van uw AEG zonnepanelen. Mocht het dak naar het oosten liggen, dan kunt u met een grotere hellingshoek nog steeds genoeg rendement uit de zonnepanelen halen. Ook is het mogelijk om een combinatie van verschillende soorten AEG zonnepanelen te laten plaatsen om optimaal gebruik te maken van de ligging en het zonlicht. U kunt hiervoor het beste eerst een berekening op laten stellen, zodat u precies weet hoe de omvormers ingedeeld dienen te worden. Op deze manier wordt de ideale verdeling samen gesteld voor uw dak. Met AEG zonnepanelen kunt u dus alle kanten op. U kunt de panelen volledig naar uw wensen laten plaatsen. Vooraf kunt u advies vragen over de mogelijkheden voor uw woning. Met goede zonnepanelen zorgt u ervoor dat een groot deel van uw energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt, waardoor u ook op de lange termijn veel geld uitspaart en gedurende veel jaar plezier zult hebben van uw aankoop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn