Bent u op zoek naar goede verzenddozen?

5 april 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Bent u op zoek naar goede verzenddozen? Ons bedrijf heeft haar core business de afgelopen jaren verlegd van de verkoop van producten vanuit onze winkel, naar de verkoop van goederen via onze nieuwe webshop. Wij merkten namelijk dat wij een markt lieten liggen wanneer wij niet via het web gingen verkopen en dus hebben wij gekeken hoe wij een goede webwinkel op konden zetten. Toen wij meenden dat wij alles in kannen en kruiken hadden, ontdekten wij dat wij nooit gedacht hadden aan de verzenddozen die wij voor ons werk wilden gaan gebruiken. Dat was heel onhandig van ons want al bij de eerste bestelling, merkten wij dat wij dus verzenddozen hadden moeten inslaan. Wij hebben daarom meteen gekeken waar wij goede verzenddozen konden kopen. Wij hadden dringend behoefte aan deze dozen en dus hebben wij gekeken of er ergens een site te vinden was waar wij deze dozen snel konden vinden. Dat bleek het geval te zijn. Wij zijn namelijk even enthousiast gaan googelen en toen kwamen wij terecht op de site van viv.nl. Deze site is een walhalla voor de mensen die op zoek zijn naar goede producten voor een goede prijs. Wij hadden al heel snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk goede zaken konden doen want wij zagen dat men hier heel lage prijzen rekent voor de materialen die ze aanbieden. Genoeg reden voor ons dus om een keer te kijken wat wij hier zouden willen bestellen. Aangezien wij veel verschillende producten verkopen, is het belangrijk om veel verschillende doosjes in huis te hebben. Gelukkig hoef je bij de mensen van viv.nl nooit bang te zijn dat je niet kunt krijgen wat je zoekt, want hun aanbod is overweldigend. 

Deze verzenddozen zijn van hoge kwaliteit

Toen wij eenmaal met de mensen van viv in gesprek waren gegaan om te horen wat zij allemaal te bieden hadden, hebben wij al snel gezien dat wij voor al onze producten een goede doos via deze site konden kopen. Dat was heel prettig om te merken en wij zijn dan ook meteen met deze mensen in zee gegaan. Wij hebben aangegeven hoeveel dozen wij wilden hebben en nog geen week later hadden wij deze verzenddozen al in huis. Wij kregen zelfs te horen dat het iets langer had geduurd dan normaal omdat wij een grote hoeveelheid besteld hadden. Wij vonden levering binnen een week al heel snel dus wij waren zeer tevreden met onze verzenddozen en de levering ervan. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar goede verzenddozen, dan raad ik u aan om ook een keer naar viv.nl te komen surfen. U zult zien dat u hier tal van soorten dozen kunt vinden die voor een goede prijs de deur uitgaan. 

Wij zijn vaste klant geworden

Wij hebben inmiddels al vaak dozen via viv.nl besteld en dat bevalt ons heel erg goed. Wij krijgen altijd waar voor ons geld en dat is erg prettig. Kortom:

  • Wij kopen altijd zeer goede dozen via deze site 
  • Wij worden altijd voor een heel scherpe prijs geholpen 
  • Wij raden iedereen deze site van harte aan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op viv.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn