Op zoek naar de mooiste trouwjurken?

8 april 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

De trouwdag wordt vaak gezien als de mooiste dag van uw (en uw partners) leven. Op deze grote dag moet natuurlijk alles perfect zijn; de locatie, de gasten en de sfeer. Maar één van de belangrijkste dingen blijft toch wel de trouwjurk, deze moet natuurlijk aan al uw wensen voldoen en de jurk van uw dromen zijn. Wij van valkengoed zorgen ervoor dat de jurk van uw dromen werkelijkheid wordt en dat u er fantastisch uit zult zien op uw grote dag.

valkengoed, de bruiloftsspecialist

Met al 35 jaar ervaring in de bruiloftsindustrie weten wij van valkengoed onderhand goed wat bruiden willen; de perfecte bruiloft met hun droomjurk. Met onze velen jaren ervaring weten wij goed hoe we bruiden kunnen helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk en doen wij er ook alles aan om die jurk te vinden. We gaan met elke bruid deskundig te werken en helpen u persoonlijk in een ontspannen sfeer. We willen voor u een memorabele en zo leuk mogelijke ervaring creëren. Daarnaast helpen we u bij het maken van de juiste keuze en zorgen we ervoor dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Op onze website kunt u ons grote aanbod trouwjurken en de daarbij horende prijzen bekijken. Dit is ideaal om u alvast een beetje voor te bereiden op een pasafspraak, die u overigens ook via de website kunt maken. Wanneer u een jurk ziet die u mooi vindt kunt u die opslaan in uw ‘Lovebook’. Dit is een moodboard waarop u alle items uit onze collectie, die u mooi vindt, op kunt slaan. Door het Lovebook te gebruiken kunt u zich goed voorbereiden op uw pasafspraak en weet u van tevoren al wat u mooi vindt en graag zou willen dragen op uw bruiloft. Neem uw Lovebook daarom vooral ook mee naar de afspraak, dit helpt ons bij het vinden van uw perfecte jurk. U kunt uw Lovebook ook delen met vrienden en familie.

Trouwjurken voor elke smaak en maat

Wij van valkengoed beschikken over een uitgebreide collectie trouwjurken. We bieden A-merken trouwjurken aan voor iedereen; voor elke smaak en voor elke maat. Onze website is zoals eerder al genoemd een website vol inspiratie. U kunt hier de nieuwste collecties trouwjurken al bekijken en opslaan in uw eigen Lovebook. Het Lovebook helpt u bij het bepalen van uw smaak en uw voorkeur voor bepaalde stijlen en types trouwjurken. Het Lovebook is dus een ideaal hulpmiddel als u nog geen idee heeft wat uw smaak is en welke stijl jurk u op de grote dag wilt dragen. 

Bij ons vindt u trouwjurken voor elke maat. Het maakt dus niet uit welk figuur u heeft, bij valkengoed hebben wij trouwjurken voor iedereen. We zorgen er voor dat elke bruid de mogelijkheid heeft om te trouwen in haar droomjurk. Naast een jurk heeft u natuurlijk ook nog andere spullen nodig om uw trouwoutfit compleet te maken:

  • Sieraden
  • Bruidsschoenen
  • Bruidslingerie          

Deze spullen verkopen wij ook in onze winkel en kunt u bekijken op onze website. Bij ons kunt u dus uw hele trouwoutfit scoren en bent u in een keer klaar voor de grote dag!

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem dan een kijkje op onze website valkengoed.nl en maak direct een afspraak in de winkel!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn