Breng je zelf weer up to date via een IT cursus

29 juli 2016

Posted in Nieuws

Het is in de 21ste eeuw soms lastig om alle ontwikkelingen bij te houden. Denk alleen maar eens aan de verschillende soorten van Windows. In de laatste paar jaar hebben we al drie verschillende soorten van Windows gehad. Tegen de tijd dat je Windows 7 onder de knie hebt, komt Windows 8 op de markt. Niet veel later is er Windows 8.1 en niet al te lang daarna kun je al upgraden naar Windows 10. Elke Windows heeft weer andere eigenschappen en heeft dus een eigen gebruiksaanwijzing. Daarnaast wordt Microsoft Office ook steeds uitgebreider. Het is allang niet meer alleen Microsoft word en Excel. Je hebt te maken met:

  • Powerpoint
  • Outlook
  • One Drive
  • Skype for Business

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er komt elke dag nieuwe software bij, nieuwe mogelijkheden en opties, nieuwe toepassingen, et cetera. Alles wordt constant geavanceerder en complexer. Dat is mooi, want op die manier kun je dus ook steeds meer bereiken van achter je computer. Maar aan de andere kant vergt het wel steeds meer van de gebruiker. Je moet immers wel op de hoogte zijn van alle opties en daar ook gebruik van kunnen maken. Het is net als met de nieuwste iPhone. Deze heeft misschien wel meer dan 100 opties en toepassingen en toch maken de normale gebruikers misschien gebruik van 5 tot 10 toepassingen. Dus je kunt steeds meer de telefoon, maar omdat het zoveel kennis kost om optimaal van alle opties gebruik te maken, worden die opties lang niet door iedereen benut. Wil je dus optimaal gebruik kunnen maken van alle opties op jouw computer of de computer op je werk, dan is een IT cursus wellicht iets voor jou. Met een IT cursus ben je na een korte tijd weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs betreffende jouw besturingssysteem. Aarzel daarom niet en kies vandaag nog voor een goede IT cursus.

Waar kan ik terecht voor een professionele IT cursus?

Als je gebruik wil maken van een goede IT cursus dan kun je terecht op decisco.nl. Op deze website vind je verschillende cursussen met een minimale hoeveelheid aan zelfstudie. De IT cursus van Decisco maakt gebruik van klassikale lessen via het internet waarin de stof aan de cursist wordt gepresenteerd. Tijdens deze klassikale lessen wordt er gelet op de onderlinge relaties tussen de verschillende onderwerpen die aan bod komen. Op deze manier krijg je een holistisch beeld van het hele domein. Dat is belangrijk want in de wereld van de IT staat niets op zichzelf. Alles hangt samen en het is belangrijk om al die connecties goed in kaart te brengen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van alle opties. Een IT cursus die op deze manier wordt aangeboden is volgens de mening van Decisco het meest effectief. Alle trainers die de IT cursussen verzorgen zijn uiteraard gecertificeerd en uitstekend op de hoogte van de materie.

Waarom Decisco?

Het is natuurlijk goed om je af te vragen waarom je zou kiezen voor Decisco. Wat heeft Decisco nu precies te bieden? Eén van de meest in het oog springende voordelen van Decisco is het feit dat er altijd uitstekende kwaliteit geboden wordt. Maar het is niet zo dat je veel moet betalen voor die kwaliteit. De prijzen zijn zeer scherp en daar zit verder ook nog eens een uitstekende service aan vast. Verder worden alle lessen tijdens de IT cursus gegeven door mensen met de juiste papieren. Niet alleen hebben deze trainers de juiste kennis, maar ze brengen de materie ook met een hoge dosis enthousiasme.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn