De Atag kookplaat

30 september 2016

Posted in Nieuws

Gaat u eens naar deschouwwitgoed.nl en klik dan op “kookplaat”. Hebt u dat gedaan? Klik dan op “Atag” want dan vindt u ons assortiment aan kookplaten van dit gerenommeerde merk. We kunnen met trots stellen dat we een van de grootste aanbieders in het land zijn van de Atag kookplaat. En zoals u ziet hebben we niet een Atag kookplaat, maar hebt u bij ons de keuze uit maar liefst 46 verschillende varianten. Gaat u binnenkort uw keuken verbouwen of renoveren en wilt u graag een nieuw fornuis? Dan kunt u vast wel een Atag kookplaat gebruiken. Toegegeven, de Atag kookplaat is niet de goedkoopste plaat die u in ons assortiment kunt vinden maar het is de investering meer dan waard. U wilt toch ook het beste van het beste? De Atag kookplaat is de plaat die geweldige chefs gebruiken in toprestaurants. Creëer uw eigen keuken en maak vervolgens de heerlijkste gerechten dankzij een Atag kookplaat. Als u hebt geselecteerd op “Atag” dan vindt u deze 46 kookplaten in het overzicht. Het kan best zo zijn dat u dan door de bomen alsnog het bos niet ziet. Dit is immers al een grote selectie aan kookplaten. Kunt u nagaan hoelang u moest zoeken als we u dit niet hadden uitgelegd! Ook binnen dit assortiment kunt u een Atag kookplaat uitkiezen die het beste bij u past. Zo kunt u selecteren op:

  • De prijs die u hiervoor over hebt. Geef uw minimum- en maximumbedrag op.
  • Wilt u een bepaald type fornuis hebben? in de volgende alinea vertellen we u welke varianten er allemaal zijn. Uiteraard mag u er wel vanuit gaan dat u ze allemaal bij ons kunt vinden.
  • De Atag kookplaat is er in diverse uitvoeringen. Zo hebben we ze van roestvrijstaal, graniet, gas op glas en zwarte decorloze glasplaten,
  • En ten slotte kunt u nog diverse kenmerken selecteren en aangeven hoeveel pitten de Atag kookplaat moet hebben. Zijn 2 genoeg voor u of wilt u lekker luxe doen en een Atag kookplaat kopen met maar liefst 6 pitten?

U leest het, u hebt heel wat keuzes te maken voordat u de Atag kookplaat van uw dromen hebt gevonden. Gelukkig is dit best leuk werk en kunt u het rustig vanachter uw laptop op de bank bekijken, samen met uw partner. Kijkt u rustig de kat uit de boom. En hebt u vervolgens vragen? Dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Met een Atag kookplaat kookt u de heerlijkste gerechten!

In tegenstelling tot vroeger kunt u eten op diverse manieren bereiden. We hebben het nu niet over bereidingstechnieken zoals koken, braden, bakken et cetera, maar over de manier van verhitting. Een Atag kookplaat is namelijk op diverse manieren aan te sluiten. Wilt u graag een gasfornuis? Dan zult u een Atag kookplaat kunnen vinden die u op de gasleiding aan kunt sluiten. Om het pitje te ontsteken hebt u geen lucifer meer nodig. Met een speciale ingebouwde ontsteking die u kunt vergelijken met een bougie gaat het pitje snel aan zodat u kunt beginnen met koken. Hebt u geen gastoevoer in de keuken? Of vindt u dit te gevaarlijk? Dan kunt u er ook voor kiezen om elektrisch te koken. Het duurt iets langer voordat een elektrische Atag kookplaat warm is dus het zal in het begin even wennen zijn. U bespaart hierdoor op uw gasrekening en het is relatief veiliger en eenvoudiger te gebruiken. Naast deze twee klassieke methodes is er tegenwoordig ook de inductie kookplaat. Inductie is een vorm van koken waarbij een elektrisch geleidend voorwerp wordt verhit door middel van een in het voorwerp geïnduceerde elektrische stroom. Inductieverhitting is een snelle, contact- en vlamloze manier van verwarmen en dat maakt het zeer veilig. Ook dat zal wel eventjes wennen zijn maar nadien wilt u nooit meer een ander type Atag kookplaat. Dit zijn de drie gangbare kookplaten en de Atag kookplaat is in alle drie de varianten te verkrijgen. Naast de klassieke elektrische kookplaat is er trouwens ook de elektrische keramische kookplaat voor een nog snellere geleiding van warmte.

Meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op

Wilt u nog meer weten over deze kookplaat? Vraagt u ons dan het hemd van het lijf want onze klantenservice weet hier alles over. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren en ook is het mogelijk om online uw vragen aan ons te stellen. U kunt ervoor kiezen om ons te mailen maar u kunt ook het online contactformulier invullen. Wist u dat het tevens mogelijk is om via onze website direct met een medewerker te chatten? Probeert u dat eens uit, hij of zij kan u direct helpen met het maken van een online bestelling. Hopelijk kiest u voor een kookplaat van Atag. Ook al hebben we naast dit topmerk nog veel meer topmerken in huis. Dus als een ander merk beter bij de design van uw keuken past dan kunt u wederom op onze website terecht. Want we hebben naast Atag ook kookplaten van onder andere AEG, Bauknecht, Miele en Zanussi op voorraad. Wilt u graag op de hoogte blijven van ons continu veranderend assortiment? Of wilt de kortingen in de gaten houden? Dan kunt u ons gaan volgen via diverse sociale media. Wij zijn namelijk lid van Facebook, Google+, Pinterest, YouTube en Twitter. Mis geen enkel nieuwtje meer en volg ons vandaag nog! Dan staan er binnenkort heerlijke gerechten op tafel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn