Draadloos alarmsysteem

30 september 2016

Posted in Nieuws

Nederland is een veilig land. We kunnen met zijn allen zonder gevaar naar school en mogen zonder zorgen onze mening geven. Toch valt niet te ontkennen dat onze maatschappij verruwt. Wanneer je geregeld naar het nieuws kijkt merk je dat de lichte criminaliteit toeneemt. Het is daarom belangrijk om je huis goed te wapenen tegen inbraak. Je kunt een inbreker niet stoppen, maar je kunt het hem wel lastig maken. Wanneer je goede sloten laat monteren, de ramen dichthoudt en een draadloos alarmsysteem installeert, zullen de meeste criminelen snel doorlopen. Wat zijn de voordelen van een draadloos alarmsysteem?

  • Geen kabels door het huis
  • Duidelijke interface
  • Iedere kamer beschermd

Een groot voordeel van een draadloos alarmsysteem is natuurlijk dat je geen kabels door het huis hebt lopen. Het kost vaak veel moeite om een bekabeld systeem te installeren. Je moet kabels door muren trekken, of deze goed wegwerken onder de plint. Dit kost je veel tijd en geld. Bovendien kunnen kleine kinderen of huisdieren de kabels kapot maken, wat het hele systeem ontregelt. Plotseling ben je niet meer beschermd, dat wil je natuurlijk niet! Een draadloos alarmsysteem blijft op ieder moment van de dag functioneren, wat er ook gebeurt in de omgeving. Inbrekers kunnen het systeem niet eenvoudig omzeilen of uitschakelen. Ze proberen dit dan ook niet, maar lopen door naar een huis waar ze makkelijker naar binnen kunnen. Een draadloos alarmsysteem heeft een goede interface. Het is voor iedereen mogelijk om het alarm in te stellen of te wijzigen. Ouderen zijn vaak bang dat ze nieuwe techniek niet meer begrijpen. Ze zijn bijvoorbeeld bang dat ze het alarm niet tijdig kunnen uitschakelen als dit per ongeluk afgaat. Gelukkig is een draadloos alarmsysteem heel makkelijk in te stellen. Je kunt het alarm in een oogwenk precies zo afstellen als jij dat wilt. Gaat het alarm per ongeluk af, dan is dit met één druk op de knop te corrigeren. Een draadloos alarmsysteem is daarom prima geschikt voor de oudere generatie!

Draadloos alarmsysteem: bescherming voor het hele huis

Bij een bedraad alarmsysteem kan het lastig zijn om iedere kamer te beveiligen. Je moet naar elke aparte kamer een kabel trekken, wat voor veel overlast kan zorgen. Soms is het praktisch ook niet mogelijk. Een draadloos alarmsysteem beschermt iedere kamer van het huis, zonder ongemak of overlast. Je installeert diverse ontvangers en binnen mum van tijd is je hele huis beschermd. Dit heeft nog een bijkomend voordeel: het systeem is vanaf verschillende plekken te bedienen. Je hoeft niet naar de gang te lopen om een instelling te wijzigen, maar je kunt dit gewoon doen vanuit je eigen kamer. Met een draadloos alarmsysteem bescherm je niet alleen een aantal sleutellocaties, maar het hele huis! Heb je het hele systeem geïnstalleerd, maar besluit je een kamer bij te bouwen? Bij een bedraad systeem moet je hier van tevoren rekening mee houden. Je nieuwe aanbouw is immers niet beschermd tot je de juiste kabel hebt gelegd. Met een draadloos systeem ben je klaar in een handomdraai. Je hangt gewoon een nieuw paneeltje op en sluit de kamer aan op het netwerk!

Alarmsysteem aanschaffen

Een alarm hoeft helemaal niet duur te zijn en is eenvoudig te installeren. De vraag is dan ook: waarom zou je geen systeem aanschaffen? Zorg voor een betrouwbare leverancier die goede systemen kan leveren. Op https://www.mr-beveiliging.nl/alarmsystemen/draadloos-alarmsysteem vind je de beste alarmsystemen tegen de laagste prijzen. Bovendien vind je op deze site handige gebruiksaanwijzingen waarmee je een gekocht systeem eenvoudig kunt instellen of bedienen. Surf dus snel naar bovenstaande site en bestel vandaag nog. Wanneer je een draadloos alarmsysteem installeert slaan inbrekers jouw woning over!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn