De beste manier om zakelijk internet te realiseren

6 april 2016

Posted in ICT en Techniek

Voor zeer veel bedrijven is het tegenwoordig van groot belang om te beschikken over uitstekend zakelijk internet. Goed nieuws voor de bedrijven die dit nog niet goed op orde hebben zijn de diensten die wij van Voicedata u kunnen bieden. Wij regelen met gemak een compleet pakket waarin wij telefonie en zakelijk internet voor uw bedrijf realiseren. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen zakelijk internet door ons te laten installeren. Wij regelen vervolgens alle randzaken zodat u binnen de kortste keren kunt profiteren van de voordelen die zakelijk internet u kan bieden. Wat voor soort internetverbinding u ook wilt en waar u dit ook mee wilt gaan combineren, bij ons is het zeker mogelijk. Wij zijn als geen ander dé specialist op het gebied van integratie van diverse zakelijke netwerken tot één infrastructuur. Dit kan u veel voordelen bieden omdat bijvoorbeeld de kosten dan veel overzichtelijker zijn en ook de vast-mobiel integratie goed geregeld is. Hierdoor zijn al uw medewerkers uitstekend bereikbaar en weet u zeker dat u geen klanten verliest door slechte bereikbaarheid. Wij bieden zakelijk internet aan van diverse providers, dus u zit bij ons niet vast aan één aanbieder, maar in overleg kunnen wij voor u de beste match vinden. Vaak is het de goedkoopste oplossing om zowel telefonie als zakelijk internet bij dezelfde provider af te nemen. Dit is vaak kostenbesparend omdat deze providers kortingen geven bij afname van meerdere diensten. Wij kunnen dit voor u uitzoeken en u diverse opties bieden voordat wij overgaan tot de installatie en integratie van de diverse onderdelen. Daarnaast staan onze mensen altijd voor u klaar als er zich problemen voordoen. Hierdoor weet u zeker dat alles altijd naar wens zal werken en als er wel storingen zijn dan zorgen wij dat deze snel opgelost zullen worden. Naast het realiseren van zakelijk internet voor uw bedrijf kunnen wij ook voor u telefonie via internet verzorgen. Dit zorgt er voor dat bellen niet meer via het reguliere telefoonnetwerk gaat, maar via zakelijk internet. Hierdoor zijn veel voordelen te behalen en dit kan u ook veel geld besparen, zeker als u vaak internationaal belt of veel mensen hebt die gebruik maken van de telefoon. Kijk voor alles wat wij u kunnen aanbieden vooral eens rond op onze overzichtelijke site.

Zakelijk internet via xDSL of glasvezel mogelijk

Handig aan de diensten van ons bedrijf Voicedata is dat wij veel verschillende soorten zakelijk internet voor u kunnen realiseren. Het hangt geheel van uw situatie af wat voor u qua kosten en bereikbaarheid de beste mogelijkheden zijn. Daarom zorgen wij altijd voor een oplossing op maat zodat u zakelijk internet krijgt wat precies aansluit bij uw situatie en bij uw wensen. Als u bijvoorbeeld maar een paar medewerkers heeft die bovendien niet zeer veel bandbreedte nodig hebben dan volstaat vaak het aansluiten van een ADSL, VDSL of SDSL verbinding. Het laten aanleggen van glasvezel is dan relatief een veel duurdere optie en is niet per se noodzakelijk voor uw bedrijf. Voor andere bedrijven kan dit juist wel weer de beste oplossing zijn. Wij zorgen er altijd voor dat u het zakelijk internet krijgt wat u nodig heeft en waar u zonder problemen uw dagelijkse bezigheden op kunt uitvoeren. Handig is ook dat wij op het gebied van zakelijk internet er voor kunnen zorgen dat diverse locaties aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor is onderling uitwisselen van bestanden en andere communicatie een stuk voordeliger en sneller en is bijvoorbeeld ook thuiswerken zeer goed mogelijk. Zoals u kunt lezen kunnen wij de bedrijven die bij ons aankloppen voor de realisatie van zakelijk internet zeer veel diverse diensten en producten bieden. Wij zorgen er altijd voor dat u precies krijgt wat u nodig heeft en dat dit voor de laagst mogelijk prijs gerealiseerd gaat worden. Daarnaast zorgen wij altijd voor één aanspreekpunt waardoor alles voor u zeer overzichtelijk is. Niet alleen qua kosten, maar ook zeker qua duidelijkheid en ondersteuning is het dus zeker een goede optie om voor onze diensten te kiezen. Wij kunnen u onder andere zakelijk internet via de volgende internetverbindingen bieden:

  • ADSL
  • VDSL
  • SDSL
  • Coax – kabel
  • Glasvezel en FttH

Wat voor een verbinding u dus ook door ons wilt laten realiseren, het is vast en zeker mogelijk. Wij integreren graag de diverse communicatiemethoden binnen uw bedrijf zodat dit voor u kostenbesparend en overzichtelijk is.

De specialist op het gebied van VoIP

In heel Nederland staat Voicedata bekend als de specialist op het gebied van veel verschillende VoIP diensten. Wij leveren maatwerk voor het MKB, maar ook voor multinationals en ZZP’ers zijn wij een uitstekende optie. Wij kunnen bijvoorbeeld ook voor uw bedrijf hosted VoIP, SIP Trunk, telefooncentrale, maar dus ook zakelijk internet realiseren. Wij zorgen er voor dat u de oplossing krijgt die het best bij uw situatie past. Hierdoor kunt u niet alleen veel geld besparen maar heeft u ook gemakkelijk contact met mensen die problemen kunnen oplossen. Daarom kunt u er altijd op rekenen dat alles uitstekend werkt binnen uw bedrijf en dat u geen geld verliest door storingen en andere problemen. Op onze site kunt u uiteraard meer vinden over de diensten die wij u kunnen leveren. Hier kunt u ook onze contactinformatie vinden. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte. Kijk daarom vandaag nog wat wij u kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn