De beste elektrische sigaret

11 april 2016

Posted in Nieuws

e-smokershop - Beste elektrische sigaretVeel mensen hebben moeite om te stoppen met roken. Vaak zijn ze gewend aan de smaak en hebben ze bovendien een lichamelijke verslaving voor nicotine ontwikkeld. Wanneer je wilt stoppen met roken kun je natuurlijk in één keer helemaal stoppen. Abrupt stoppen (Cold turkey) vergt echter erg veel uithoudingsvermogen en is daarom voor de meeste mensen niet haalbaar. Bovendien krijg je op deze manier te maken met vervelende bijwerkingen. Wanneer je wilt stoppen met roken, maar dit wat geleidelijker wilt doen, kun je het beste een elektrische sigaret uitproberen. Een elektronische sigaret, of e-sigaret, kan je helpen om snel van de gewoonte af te komen. Welk type e-sigaret je nodig hebt is afhankelijk van je eigen wensen, de beste elektrische sigaret is voor iedereen anders. Om te bepalen wat de beste elektrische sigaret is voor jou moet je een aantal afwegingen maken:

  • Prijs
  • E-liquids
  • Kracht van de smaak
  • Clearomizer of Cartomizer

Om te bepalen wat voor jou de beste elektrische sigaret is moet je in de eerste plaats bepalen wat je budget is. Er zijn tientallen verschillende soorten e-sigaretten op de markt, elk met eigen kenmerken. Het is eigenlijk net zoals bij normale sigaretten, je zoekt een merk dat goed bij je past. Iedereen heeft wel een bepaalde voorkeur, deze voorkeur bepaalt wat voor jou de beste elektrische sigaret is. Wanneer is een prijs gerechtvaardigd? De prijs van een e-sigaret ligt gemiddeld zo rond de twintig euro. Wanneer je meer betaalt moet hier een goede reden voor zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de accu van de sigaret een stuk beter is dan die van andere modellen, in dat geval zul je al snel iets meer betalen. De beste elektrische sigaret heeft natuurlijk een batterij die lang meegaat en die je niet continue hoeft te vervangen of hoeft op te laden. Hiernaast moet je een lekkere e-liquid uitzoeken. E-liquids zijn vloeistoffen die in een e-sigaret gestopt kunnen worden en die een lekker smaakje achterlaten in de mond. Wederom bepaalt jouw voorkeur welk smaakje voor jou de juiste is. De beste elektrische sigaret maak je dus echt zelf. Een gemiddelde aanbieder van elektronische tabaksproducten zal tientallen smaakjes in de aanbieding hebben. Bestel dus gerust een aantal smaken die je lekker vindt. Houd vooral rekening met de intensiteit van de smaak. Wanneer je gewend bent om licht te roken is het verstandig om niet direct te beginnen met een hele krachtige vloeistof. Je zult dit gewoon niet erg lekker vinden. Om uiteindelijk te kunnen stoppen met roken is het belangrijk om de beste elektrische sigaret uit te zoeken, je kunt de overstap naar het elektronisch roken dan een stuk makkelijker maken.

Beste elektrische sigaret; Clearomizer of Cartomizer

De beste elektrische sigaret bestaat altijd uit een batterij en een liquid, maar de manier waarop deze vloeistof wordt gedistribueerd kan verschillen. Zo kun je kiezen tussen een Cartomizer en een Clearomizer. Een “Carto” is eigenlijk een alles-in-een pakket. De e-liquid zit in een houder die na gebruik weggegooid kan worden. Bovendien zit het verwarmingselement ingebouwd in de houder, wanneer het tankje leeg is gooi je dus de hele cartridge weg. Dit is niet altijd wat je wilt. Soms wil je de beste elektrische sigaret die je kent intact houden. Met een Clearomizer is dit wel mogelijk. Het grote voordeel van een “Clearo” is dat de cartridge wel te vervangen is. Je hoeft dus niks weg te gooien. De verwarmingselementen zijn apart bij te bestellen, deze moeten dus wel vervangen worden. Wat je nu dus kunt doen is e-liquids mengen. Wanneer je twee smaken erg lekker vindt dan gooi je deze bij elkaar, misschien is de smaak dan nog beter! Je moet er wel rekening mee houden dat dit type e-sigaret een stuk duurder is dan de wegwerp modellen. Wanneer je echter te maken hebt met de beste elektrische sigaret die je op de markt bent tegengekomen hoeft dit geen probleem te zijn. Denk wel om de smaak. Een Clearo heeft vaak een wat krachtigere smaak dan een Carto. Wanneer je dus altijd licht hebt gerookt kan het handiger zijn om een wegwerp model aan te schaffen. De damp die wordt geproduceerd door een Clearomizer is overigens wel van betere kwaliteit. Wanneer je dus echt geniet van veel smaak, dan is één van deze modellen ongetwijfeld voor jou de beste elektrische sigaret!

Waar kan je bestellen?

Op https://www.e-smokershop.nl/beste-elektrische-sigaret.html vind je de beste elektrische sigaret, die helemaal bij jou past! Je kunt kiezen uit diverse merken en tientallen modellen. Ook kun je natuurlijk kiezen uit modellen met een Cartomizer en modellen met een Clearomizer. Wanneer je een e-sigaret in huis haalt moet je deze natuurlijk eerst opladen. Dit gebeurd met de bijgeleverde lader. Wanneer deze lader niet standaard in de verpakking zit zul je deze altijd apart moeten bijbestellen. Je hebt niks aan je sigaret als deze niet opgeladen kan worden! Wil je meer informatie hebben over het in elkaar zetten van de e-sigaret? Op de bovenstaande site kun je nog veel meer gegevens terugvinden. Je kunt daar bijvoorbeeld te weten komen hoe je de coils moet bewerken en hoe je buisjes met e-liquid moet vervangen. Wanneer je genoeg informatie hebt is het tijd om te bestellen. Gooi de producten die je kopen wilt in de winkelwagen en binnen mum van tijd heb jij de beste elektrische sigaret in huis! Roken is een nare gewoonte die veel ziektes kan veroorzaken, stoppen is dus noodzakelijk! Zet vandaag de eerste stap met de aanschaf van een e-sigaret.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn