Door VPS is uw website altijd online

22 januari 2017

Posted in Nieuws

VPS staat voor “virtual private server” en is een systeem om op een fysieke server meerdere virtuele servers te zetten. Op de virtuele server komt uw website te staan. Back-ups maken wij continu en we migreren uw website eventueel naar een andere VPS als de virtuele server hapert of wordt aangevallen door een virus. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neemt u dan eens contact op met transip.nl. Wat kunnen wij garanderen?

  • Een uptime van maar liefst 99,99%
  • SSD only dus u hebt geen last van roterende onderdelen zoals ouderwetse harde schijven die op den duur verslijten,
  • En razendsnel internet, ons netwerk is 100 GB/s!

U leest het, VPS heeft de toekomst, zeker ten opzichte van de fysieke server. Wilt u uw website door ons laten hosten? Dan hebt u de keuze uit diverse pakketten. Maar waarvan we u kunnen verzekeren is het feit dat uw site altijd op een VPS komt te staan. De onderlinge verschillen van onze VPS-pakketten hebben onder andere te maken met de hoeveelheid dataverkeer dat u maandelijks kunt uitwisselen, de geheugenkaart, de processor en RAM-geheugen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden bij TransIp.

Een virtuele server noemt men ook wel VPS

Wilt u graag een website maken? Neem dan eerst even contact met ons op. U kunt namelijk achterhalen of uw domeinnaam al bestaat en of u het kunt overnemen. Kan dit niet dan kunt u er een variatie op bedenken en natuurlijk een andere extensie gebruiken. Nadat u dit gedaan hebt kunt u er voor kiezen om uw site te laten hosten op onze VPS server. Wilt u graag weten welke van de drie beschikbare pakketten voor uw website het meest geschikt is? Neem dan even contact met ons op. Bent u een blogger en hebt u daarom WordPress nodig zodat u snel en overal uw site kunt aanpassen? We kunnen u aan WordPress helpen en zorgen ervoor dat u de nieuwste plug-ins kunt downloaden. Wij doen aan live migraties. Dat betekent dat als er zich een probleem op een VPS voordoet, uw site direct wordt overgezet op een andere VPS. En u krijgt tot wel 20 verschillende IP-adressen zodat u overal in de wereld toegang hebt om uw site te bewerken. Wilt u graag actueel op de hoogte blijven van de status van onze VPS server? Dan mag u het gratis monitoren door het in te stellen op poortniveau. Dan ontvangt u per SMS of e-mail een update over uw VPS status.

Kijkt u op onze site naar de technische specificaties

Zoals we al eerder zeiden maken we back-ups van uw website. Dat doen we om de 4 uur en vervolgens blijven die versies voor een week bewaard. U kunt snel een oudere versie van uw site terugzetten als u een fout hebt gemaakt met bewerken. Welke OS u dan ook gebruikt, we hebben van elk besturingssysteem kennis dus daagt u ons eens uit door uw wensen naar ons te e-mailen. Op onze website en via de sociale media zoals Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties zoals korting op de registratie van een domeinnaam. Natuurlijk bent u bij ons op kantoor in Leiden van harte welkom. Maakt u van te voren een afspraak? Dan staat er een medewerker klaar met koffie en thee. Hebt u zeer specifieke en persoonlijke vragen? Dan is het onverstandig om te bellen want wij kunnen dan niet vaststellen wie ons belt. In dat geval raden we het aan om uw vragen door te geven via het controlepaneel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn