Een watch winder voor automatische horloges

10 februari 2017

Posted in Nieuws

Ik ben een groot liefhebber van horloges en dan met name de automatische varianten. Dit betekent echter dat ik deze met enige regelmaat moet dragen om ervoor te zorgen dat het horloge het ook echt goed blijft doen. Wanneer je een automatisch horloge niet vaak genoeg draagt, gaat deze namelijk stil staan en het kan soms behoorlijk lastig zijn om deze weer aan de praat te krijgen. Nu ik een dusdanig aantal horloges heb die ik allemaal graag draag, wordt het me soms goed lastig gemaakt. Dit is een volledig luxe probleem natuurlijk, maar wel eentje waar ik graag een oplossing voor wilde vinden. En die vond ik in de vorm van een watch winder. Dit is een apparaatje dat je heel goed kunt gebruiken om je automatische horloges in te stoppen wanneer je deze zelf niet draagt. Door de watch winder door middel van de bijbehorende app op de juiste manier in te stellen, maakt het de juiste omwentelingen die ervoor zullen zorgen dat het horloge niet stil gaat staan en je er dus op ieder moment dat je wilt gebruiken van kunt maken.

  • Bijbehorende app
  • Maakt gebruik van Bluetooth connectie
  • Meer dan 9.000 horloges zijn voorgeprogrammeerd

Naast dat de watch winder er dus voor zal zorgen dat je horloges niet stil zullen gaan staan, is het apparaatje ook nog eens heel erg makkelijk in gebruik. Met behulp van de app die je kunt downloaded op je smartphone of tablet kun je altijd met de winder aan de slag en instellen op het horloge dat je er in stopt.

Meerdere horloges tegelijk in de watch winder

De watch winder die ik nu al een flinke tijd gebruik heb ik gekocht op de website van Spin-R. Voor mij was het grootste voordeel van de watch winder die je hier kunt kopen, dat deze stapelbaar is. Dit betekent dat je tot vijf apparaatjes op elkaar kunt stapelen en dus tegelijkertijd kunt opladen. Voor iemand zoals ik die ontzettend veel horloges heeft is dit erg prettig. Op die manier hoef ik me zelden zorgen te maken over de status van mijn geliefde bezittingen. Ook over de prijs van de watch winder ben ik erg te spreken. Je zou zeggen dat ze erg duur zijn, maar dit viel mij alleszins mee. Als ik dat had geweten dan hadden ik jaren geleden al een watch winder gekocht en me zo veel problemen bespaart. Iedereen die een automatisch horloge heeft, of zelfs meerderen zoals ik, raad ik aan om een watch winder aan te schaffen. Als je dan je horloge een tijdje niet kunt dragen, hoef je er toch niet bang voor te zijn dat deze stil komt te staan en dat je er dus weer voor moet zorgen dat deze goed gaat lopen. Het is erg slecht voor een automatisch horloge om stil te staan. Het is dus belangrijk om dit te voorkomen.

Gebruik een watch winder

Sinds ik mijn eerste watch winder heb aangeschaft, merk ik een wereld van verschil. Het is zoveel makkelijker om hiermee je horloges te laten lopen. Als je een automatisch horloge hebt, dan weet je waarschijnlijk al dat het absoluut niet goed is voor de levensduur van het horloge wanneer deze voor een bepaalde periode stil staat. De horloges zijn over het algemeen aan een dure kant, dus je wilt hier optimaal van kunnen genieten. Met een winder krijg je dat voor elkaar. Ga dan ook vandaag nog een kijkje nemen op de website van Spin-R en bestel dit handige apparaatje. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn