Een gezellige woning creëer je met elektrische haarden in Wierden

24 maart 2021

Posted in Webwinkels en Webshops

Als je op zoek bent naar een manier om je woning wat op te fleuren, dan is het een goed idee om te kiezen voor elektrische haarden in Wierden van Boudrie Kachels & Haarden. Een goede manier om sfeer te maken is via vuur. Wij mensen zijn dol op vuur, want dit zit nu eenmaal in ons DNA. We zijn als soort als het ware opgegroeid met vuur en daardoor hebben we nu ook nog steeds positieve associaties met de vlammen. Stook een vuurtje, ga eromheen zitten en je zult zien dat je meteen ontspant en geniet. Een openhaard is dan ook een hele goede sfeermaker, maar wel eentje die gepaard gaat met de nodige nadelen. Als je een echte openhaard zou plaatsen die dus functioneert met echt haardhout en rook dat vertrekt via een schoorsteen en dergelijke, dan moet je dus ook haardhout kopen of hakken, je moet de haard klaarmaken voor gebruik, het haardhout aansteken met aanmaakblokjes of andere soorten hout. Verder moet je de haard tijdens het gebruik blijven voeden met nieuwe brandstof en dus blijf je bezig met het toevoegen van nieuw haardhout. Tot slot blijf je zitten met een smerige haard vol as en roet en dus moet je ook weer aan de schoonmaak. Doe je dat niet, dan heb je de volgende keer meer te doen. Los daarvan heb je te maken met rook dat lang niet altijd volledig via de schoorsteen verdwijnt. Omdat een openhaard niet noodzakelijk is voor de opwarming van een woning, is de haard nu alleen nog decoratief. Om deze reden worden ze niet veel meer gebouwd in nieuwe woningen en gebruikt men ze nauwelijks nog in oudere woningen. Maar om toch van het rustgevende en gezellige effect van vlammen te kunnen genieten, kun je ook kiezen voor elektrische haarden in Wierden. Deze werken logischerwijs op elektriciteit en daardoor heb je niet te maken met de bovenstaande nadelen. Je hebt wel vlammen in de elektrische haarden in Wierden, maar geen haardhout, as of rook. Je kunt de elektrische haarden in Wierden met een druk op de knop bedienen en zo in een handomdraai sfeer aan de woning toevoegen. Als iedereen naar bed is, dan druk je de knop weer in om de elektrische haarden in Wierden uit te zetten en dan kun je zelf ook meteen naar bed gaan. Je hoeft niet eerst nog in de weer met het schoonmaken van de haard en dit klusje wacht de volgende ochtend ook niet op je. 

Bestel de elektrische haarden in Wierden bij Boudrie Kachels & Haarden

Als je op zoek bent naar elektrische haarden in Wierden, dan kun je terecht op de site van boudriekachels.nl. Hier zie je meteen wat je zoal mag verwachten als je dit soort elektrische haarden in Wierden in je woning zou plaatsen. Tevens kun je ook op de site terecht voor andere haarden en kachels zoals: 

  • Gashaarden
  • Houtkachels
  • Pelletkachels

Al deze verschillende haarden kun je bestellen via de Boudrie Kachels & Haarden.

Meer weten? Neem contact op met Boudrie Kachels & Haarden

Mocht je na het bezoeken van de site nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met Boudrie Kachels & Haarden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn