Werk mee aan een betere wereld via de bamboe tandenborstel van Choose!

12 maart 2021

Posted in Webwinkels en Webshops

Op allerlei terreinen in het bestaan werken we onbewust mee aan een slechter milieu. Het probleem is dan ook dat we hier helemaal geen erg in hebben. We doen dingen in veel gevallen al jaren op een bepaalde manier, zonder dat we stilstaan bij de impact die het kan hebben op het milieu. Tandenpoetsen is typisch zo’n fenomeen dat we massaal iedere dag uitvoeren zonder dat we stilstaan bij de negatieve impact op het milieu. De tandpasta die we gebruiken zit bijvoorbeeld vrijwel altijd verpakt in een plastic tube. Als je nagaat dat miljarden mensen gebruik maken van deze plastic tubes, dan kun je wel nagaan dat een groot deel in de oceanen terecht komt. Ook als het goed wordt weggegooid, dan neemt al dat plastic nog altijd heel veel ruimte in op de vele vuilnisbelten op de wereld. Gelukkig kun je hier via Choose! wat aan doen. Een betere wereld begint immers bij jezelf. Als iedereen zo zou denken, dan zou er binnen de kortste keren geen tandpasta in tubes meer te krijgen zijn. Maar de wereld is niet in 1 dag te veranderen, maar via de kleine stapjes komen we wel steeds dichter in de buurt. Bij Choose! kun je namelijk tandpasta tabletten kopen. Deze hoeven niet in plastic verpakt te worden en daardoor heb je geen restafval meer van plastic. Tevens heb je ook niet meer te maken met restjes tandpasta die overblijven in de tubes en zo ook in de natuur terecht komen. Je kunt verder bij Choose! terecht voor een bamboe tandenborstel. Ook de tandenborstels zijn vaak gemaakt van plastic. Deze moeten na een maand of drie helemaal worden vervangen door een compleet nieuwe tandenborstel. De oude tandenborstel gaat dus ook weer de prullenbak in. Maar als je een bamboe tandenborstel koopt bij Choose!, dan heb je ten eerste geen plastic tandenborstel meer. Ten tweede hoef je alleen de borstel te vervangen en niet de gehele bamboe tandenborstel. Je kunt de borstel namelijk loskoppelen van de steel, zodat je alleen dat deel hoeft te vervangen. Als je naast de bamboe tandenborstel ook gebruik maakt van de tandpasta tabletten, dan kun je het gebruik van plastic compleet elimineren. Alles wordt je toegestuurd in volledig afbreekbaar materiaal dat je gewoon bij het groenafval kunt leggen. Er is bij de eerste bestelling en bij de eventuele navulling dan ook geen sprake meer van plastic. Op deze manier kunnen we de natuur dus ontzien en dragen we met z’n allen ons steentje bij aan de instandhouding van onze wereld. 

Bestel je bamboe tandenborstel via chooseteethcare.nl

Als je graag een eco-vriendelijke bamboe tandenborstel wilt kopen en als je ook graag de kansarme kinderen in Kenia wilt steunen, dan kun je doen via de site van chooseteethcare.nl. Ook voor de tandpasta tabletten kun je terecht bij deze website. Alles is dan online te bestellen en ook voor de refill bestellingen kun je terecht op de site. 

3 redenen om te kiezen voor de producten van Choose!

Of je nou kiest voor een bamboe tandenborstel, de tabletten of beide, je draagt hoe dan ook je steentje bij aan een beter milieu. Je profiteert dan ook altijd van producten die: 

  • 100% vegan zijn
  • Geen chemische stoffen bevatten
  • Niet zijn ontwikkeld middels dierenproeven

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn