Joomla hosting voor mijn website

13 september 2018

Posted in ICT en Techniek

Ik heb al een aantal jaar een webwinkel. Destijds liet ik mijn website bouwen door een vriend van mij. We konden een mooie prijs afspreken waar ik erg blij mee was, want een website laten bouwen kost veel geld. Toen ik de website liet bouwen waren er nog geen makkelijke pakketten zoals Joomla, of WordPress zoals nu. Wilde je toen een website, dan moest je het bijna allemaal zelf doen, of door iemand anders laten doen. Ik had toen geen verstand van een website maken, dus liet ik het doen. Tegenwoordig heb ik ook weinig verstand van een website maken, maar met de pakketten van nu kan je veel zelf doen. Mijn website is over de tijd veel verandert en is nog steeds online. Een paar maanden geleden bedacht ik me dat ik een andere website wilde hebben naast degene die ik al had. Ik besprak het met mijn vriend en hij stelde mij voor om er zelf eentje te maken. Niet omdat hij het niet voor me wilde doen, maar hij dacht dat het leerzaam voor mij was en het hoeft niet moeilijk te zijn. Het idee wat ik voor de website had kon ik met Joomla bouwen. Hij zij dat ik de basis van de website zelf kon proberen te maken en zodoende al veel zou leren. Indien ik de website wilde uitbouwen, dan kon ik dat misschien al zelf, of hij kon alsnog helpen. Ik vond dat een goed idee en hij hielp mij met het opzetten. We gingen opzoek naar provider voor Joomla hosting, want zonder Joomla hosting heb je geen Joomla website.

Joomla hosting via WebRuimte Hosting

Hij vertelde mij dat hij een aantal websites met Joomla hosting bij WebRuimte Hosting had opgezet. De volgende dag besloot ik direct om te kijken bij www.webruimtehosting.nl, om te zien wat ze aanboden. Ik zag dat ze Joomla hosting aanboden en ook voor andere pakketten zoals Drupal en WordPress hosting hebben. Ik werd meteen enthousiast en besloot om meteen te beginnen. Ze hebben ook een klantenservice, dus als ik ergens niet uitkwam dan kon ik het altijd nog vragen. Voor de zekerheid vroeg ik nog een aantal dingen over de Joomla hosting waarover ik aan het twijfelen was, ook omdat ik wilde zien hoe de service was. Vijftien minuten later kreeg ik netjes een reactie op mijn email en de antwoorden waren zelfs voor mij als onervaren bouwer te begrijpen. Alles was supersnel opgezet en voordat ik het wist kon ik al beginnen met bouwen. Na een middagje spelen met Joomla merkte ik dat ik al een aardige website had gemaakt. Het was zoals mij vriend zei niet zo moeilijk om een basis website te maken.       

Dit is waarom ik Joomla hosting via WebRuimte Hosting gebruik

Ik heb de website nu al een tijdje en meer ervaring met een website maken met Joomla. Mijn Joomla hosting verloopt nog steeds via WebRuimte Hosting en daar ben ik erg blij mee. Ik merk dat ik een snelle website heb voor een laag bedrag per maand. Elke keer dat ik een vraag heb over mijn hosting, dan wordt er snel gereageerd en op een manier die ook voor mij te begrijpen is. Mijn vriend heeft mij uiteindelijk nooit hoeven helpen met de website.

Ik raad WebRuimte Hosting aan, omdat:

  • Er zijn verschillende pakketten met lage tarieven
  • Je krijgt een gratis SSL certificaat, wat tegenwoordig onmisbaar is voor een goedlopende website
  • Dagelijks wordt een back-up gemaakt van de website, zodat je website niet verloren gaat
  • Je klanten service reageert erg snel, zelfs in het weekend en gebruikt duidelijke taal
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn