Met uw personeel een bedrijfsbarbecue doen?

16 augustus 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Personeelsuitjes zijn voor vele bedrijven een effectief middel om de werknemers tevreden te houden en met elkaar te verbinden. Met een aan elkaar gehecht team is het op de werkvloer een fijnere sfeer en dit kan voordelig zijn voor de werkzaamheden en opbrengsten van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om bij het organiseren van een teams uitje de juiste activiteit uit te kiezen waarbij er ruimte is voor de werknemers om iets te leren en om tegelijkertijd elkaar beter te leren kennen. Vaak is het organiseren van een activiteit waarbij de personeelsleden samen moeten werken een effectief middel om de onderlinge banden te bevorderen en aan de teambuilding te werken.  Veel bedrijven kiezen er voor om in de zomer of lente met het personeel te gaan barbecuen, in het park of op het bedrijf zelf. Echter is het vaak een probleem dat de personeelsleden zelf op het moment geen zin hebben om druk te zijn met het bereiden van eten op de barbecue. Ze willen van het bedrijfsuitje gebruik maken om te kletsen met collega’s, te netwerken en om een leuke tijd te hebben. Vandaar biedt het kolenboertje bedrijven verschillende opties om te helpen bij het bewerkstelligen van een bedrijfsbarbecue.

Bedrijfsbarbecue door het kolenboertje

Het kolenboertje biedt verschillende opties voor bedrijfsbarbecue, zo kunnen ze er voor zorgen dat u zich als bedrijf geen zorgen hoeft te maken om het eten en zorgen ze dat er een chef achter de barbecue staat en zorgen ze dat al het eten door hun gecaterd wordt. Maar het is ook mogelijk om via het kolenboertje uw personeelsleden te trakteren op een workshop barbecuen waardoor uw bedrijfsleden les krijgen van vakmannen in het barbecuen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een wedstrijd tussen de personeelsleden te verzorgen, zo wordt het team opgedeeld in afzonderlijke teams die vervolgens een battle op de bedrijfsbarbecue tegen elkaar spelen. Alle opties zijn op hun eigen manier goed voor de teambuilding en de gezelligheid op de bedrijfsbarbecue. Zo past het kolenboertje bekende theorie├źn toe die bewezen zijn om een team hechter te maken, door ze bijvoorbeeld samen te laten werken in een barbecue-wedstrijd, door ze samen iets te laten leren bij de workshop en door ze rustig te laten eten met elkaar waarbij ze kunnen kletsen en netwerken.

Overige service van het kolenboertje

Het kolenboertje is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alles dat met barbecuen te maken heeft. Los van het verzorgen van bedrijfsbarbecues geven ze bijvoorbeeld ook workshops aan particulieren en verkopen ze op hun webshop alle benodigdheden om thuis uw barbecue naar een hoger niveau te tillen. Een aantal van de producten die het kolenboertje.nl verkoopt zijn:

  • Verschillende varianten complete barbecues. Het kolenboertje biedt de service om onder persoonlijke begeleiding uw perfecte barbecue te vinden. Bij het kolenboertje helpt het personeel je ook met vooraf de barbecue testen.
  • Meerdere soorten houtskool.
  • Kokosbriketten.
  • Nagelhout.
  • Accessoires voor bij uw barbecue.

Kortom, het kolenboertje is de plek in Nederland waar u terecht kan voor al uw bedrijfsbarbecues, barbecue tips en adviezen over alles wat met barbecuen te maken heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn