Op zoek naar een bedrijf voor caravan reparatie in Overijssel

16 augustus 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Mijn vrouw en ik hebben vele jaren geleden een caravan gekocht en gaan hier elk jaar mee op vakantie. Mijn vrouw is bang om te vliegen en wij vinden het fijn om in Europa op vakantie te gaan, er zijn namelijk veel mooie plaatsen om te bezoeken. Voordat wij vertrekken maken wij de caravan altijd goed schoon en als het nodig is, dan gaan wij naar een garage voor caravan reparatie in Overijssel. Wij willen tijdens de vakantie niet met pech langs de weg staan en vinden onze veiligheid zeer belangrijk. Dit keer wilde ik graag de caravan langs brengen voor een kleine reparatie en kon dit voordelig doen bij het bedrijf herca. Mijn vrouw en ik gaan graag op vakantie, maar mijn vrouw is bang om te vliegen, daarom blijven wij altijd in Europa. Wij vinden dit niet erg, want er zijn zoveel mooie plaatsen in Europa te bezoeken, dat wij elke keer weer een fijne vakantie hebben. Bijna tien jaar geleden kochten wij een caravan, om hiermee op vakantie te gaan. Wij vinden het leuk om op een camping te staan, maar willen nog wel wat luxe tijdens de vakanties. Wij vinden het belangrijk om de caravan goed te onderhouden en indien nodig brengen wij de caravan voor reparatie in Overijssel. Een aantal weken voordat wij vertrekken, halen wij de caravan uit de stalling en beginnen wij met de schoonmaak en doen wij zelf ook een controle. Wij hadden een garage die ons de afgelopen jaren regelmatig hielp, maar de vorige twee keren waren wij niet tevreden over de caravan reparatie in Overijssel. Het bedrijf had wat kleine problemen over het hoofd gezien en dat vonden wij zeer vervelend. De eerste keer dachten wij dat het een klein foutje was, maar na de tweede keer besloten wij om op zoek te gaan naar een andere bedrijf.

Een expert in caravan reparatie in Overijssel

Tijdens de voorbereidingen zag ik dat er een onderdeel van de caravan niet goed vastzat en besloot om op zoek te gaan naar caravan reparatie in Overijssel. Ik vond verschillende bedrijven die konden helpen, maar koos voor herca. Dit bedrijf is gespecialiseerd in campers, caravans en aanhangers en had diverse goede reviews. Ik nam contact op met dit bedrijf en kon dezelfde dag nog de caravan langs brengen. Ik legde uit wat het probleem was en werd vriendelijk te woord gestaan. Dit bedrijf kon de caravan reparatie in Overijssel voordelig uitvoeren en daar waren wij erg blij mee.

De caravan zeer snel gerepareerd

Wij werden al snel opgebeld dat de caravan klaar was en dat we hem konden ophalen. De caravan was weer in goede staat en helemaal klaar om mee te nemen voor op vakantie. Wij waren erg blij met de caravan reparatie in Overijssel, want het was goedkoop en snel en raden daarom herca.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in campers, caravans en aanhangers
  • Wij lazen veel goede reviews over dit bedrijf
  • Wij werden zeer vriendelijk te woord gestaan
  • Zij konden de caravan goedkoop repareren
  • Wij kregen de caravan zeer snel weer terug
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn