Online een Raspberry Pi bestellen

28 april 2016

Posted in ICT en Techniek

Vanallesenmeer - RaspberryAls u zich regelmatig verdiept in computers en bijbehorende zaken dan bent u vast wel op de hoogte van de producten van Raspberry. Zij verkopen een zeer kleine computer die opvallend veelzijdig is gezien zijn formaat en het prijskaartje wat er aan hangt. Als u de Raspberry Pi zult uitpakken dan zult u zich verbazen over het zeer kleine formaat, want dit product is namelijk niet groter dan een pakje sigaretten. Ondanks dit formaat kunt u er veel mee doen en is het bovendien door de eenvoudige werking ideaal om meer te leren over computers. De Raspberry Pi kan worden geïnstalleerd op vele plekken in het huis en worden gebruikt om diverse zaken mee te regelen. Het aansluiten op een TV kan u bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden bieden, maar ook kunnen er programma’s op draaien om vele andere zaken te kunnen regelen. U zult merken dat de producten van Raspberry niet onderdoen voor vele goedkope computers en dat terwijl het een prijskaartje heeft dat vele malen lager is. Ook is het handig om te weten dat het energieverbruik zeer laag is en daarom kan het eigenlijk altijd draaien zonder dat u dit veel geld zal kosten. Op de Raspberry Pi zit gewoon een besturingssysteem zoals op een normale computer, alleen gaat het hier om het besturingssysteem Linux en niet het gebruikelijke Windows van Microsoft of IOS van Apple. Dit product is vaak in gebruik als mediacenter omdat het zeer compact en goedkoop is maar wel gemakkelijk films kan afspelen op bijvoorbeeld uw tv. U heeft dan geen aparte mediaplayer meer nodig, dus dit is een goede toepassing van dit handige en handzame apparaatje. Een smart-tv van vele honderden euro’s kan vaak qua rekenkracht en mogelijkheden niet op tegen de Raspberry Pi, dus u kunt veel geld besparen door dit apparaat bij ons aan te schaffen. Voor minder dan 30 euro heeft u er al een in huis. Op onze website Vanallesenmeer.nl is dit vaak nog een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders, dus kijk vandaag nog eens rond op onze site om de mogelijkheden en diverse producten te bekijken. U zult zich verbazen over ons aanbod en de lage prijzen die wij hiervoor hanteren.

Raspberry met toebehoren kopen

Handig aan onze website is ook zeker dat wij alles hebben op het gebied van Raspberry Pi wat u maar nodig kan hebben. Als u bijvoorbeeld de behuizing wilt aanpassen dan hebben wij hier diverse vervangende producten voor in huis. Ook als u ander toebehoren wilt kopen dan kan dit bij ons uitstekend. Wij rekenen hier zeer lage prijzen voor die vaak nog een stuk lager liggen dan bij onze concurrenten. Door onze expertise op dit gebied kunnen wij u ook uitstekend helpen bij de juiste onderdelen voor een Raspberry. Twijfel dus niet als u vragen heeft, maar neem gewoon contact met ons op en voordat u het weet heeft u goed advies waar u verder mee kunt. Het is ook zeer handig dat u bij ons veel verschillende producten kunt kopen van Raspberry. Wij hebben diverse producten in huis die bijvoorbeeld variëren in opslagcapaciteit en rekencapaciteit. U kunt dus altijd het geschikte product vinden en bijvoorbeeld ook een computer module los kopen en hier zelf een behuizing bij uitzoeken. Als u er zelf mee aan de slag wilt en bijvoorbeeld iets wilt modificeren of op maat maken dan kan dit dus uitstekend bij ons. Wij verkopen ook veel losse onderdelen voor de Raspberry Pi, dus u kunt het computertje geheel naar wens aanpassen indien u dit wilt. Voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden kunt het beste even rondkijken op onze website om te bekijken welke producten wij precies in huis hebben. U zult merken dat wij u werkelijk van alles kunnen bieden op dit gebied en daarom een uitstekende keuze zijn om uw bestelling of bestellingen te plaatsen. Overigens hebben ook nog vele andere producten in huis van andere merken. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook de volgende apparaten en producten aanbieden:

  • Diverse elektronica
  • Led lampen
  • RC modelbouw
  • 3d-printing
  • Gadgets

U kunt het dus zo gek niet bedenken of wij hebben het voor lage prijzen voor u te koop. Niet voor niks heet onze website Vanallesenmeer.nl, want wij hebben ook echt van alles en meer in huis. Handig is ook dat u snel zult kunnen vinden wat u zoekt omdat navigeren op onze site eenvoudig is en wij alles ook handig per merk hebben gerangschikt. Voor een Raspberry Pi en vele andere elektronische zaken zit u bij ons dus zeker goed!

Uitstekende service en veel voordeel

Het is goed om te weten dat wij Vanallesenmeer.nl mede runnen uit liefhebberij en er dus ook veel liefde voor hebben. Daarom helpen wij u ook graag bij het vinden van goede oplossingen voor uw elektronica situatie. Wij kunnen u goed adviseren dus twijfel niet om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een specifiek onderdeel of product. Daarnaast kunnen wij u blij maken met onze lage verzendkosten, want zeker binnen Nederland zijn deze of gratis of verwaarloosbaar. Daarnaast belonen wij graag onze vaste klanten met voordeel en daarom krijgt u bij elke 10 euro die u bij ons uitgeeft 50 cent tegoed voor een volgende bestelling. Dit is voor u als klant dus zeer voordelig! Wilt u dus een Raspberry of andere elektronica aanschaffen kijk dan vandaag nog op onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn