Op zoek naar vergadertafels?

18 mei 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Vergadertafels zijn verkrijgbaar in vele vormen, modellen en maten, voor een duidelijk overzicht hebben ze de tafels onderverdeeld in 4 categorie├źn. De selectie voorraad modellen zijn snel leverbaar en via de webshop te bestellen, u doet online u aankoop waarna de tafel z.s.m. op locatie bij u wordt afgeleverd. shiraz zorgt altijd voor snelle service.

Soorten vergadertafels

De vergadertafels zijn onderverdeeld in de volgende categorie├źn:

  • Voorraad modellen
  • Design modellen
  • Massief houten modellen
  • Grote modellen

Heeft u een vergadertafel 8 personen nodig? In het assortiment van shiraz voorraad vergadertafels vindt u een uitgebreide collectie tafels die geschikt zijn voor 8 tot maximaal 12 personen. Bijna al hun voorraad modellen zijn standaard voorzien van een vast onderstel (een onderstel dat niet hoogte instelbaar is), wat prima is voor een vergadertafel, omdat deze verder niet in hoogte versteld hoeft te worden. Optioneel is het vaak wel mogelijk om de tafels te voorzien van een hoogte instelbaar onderstel. U heeft de keuze uit diverse afmetingen vergadertafels en diverse bladdecoren en onderstel kleuren. De voorraad tafels bestelt u eenvoudig en snel via hun webshop, handig, makkelijk en ook nog eens erg goedkoop! U kunt er voor kiezen om de vergadertafel te laten bezorgen of op te halen tegen een goede korting.

In het assortiment design vergadertafels vindt u tafels die net even anders zijn als gebruikelijk. Tafels met een uniek karakter door een kenmerkend onderstel, een kenmerkende blad vorm of juist door kleur- en materiaalgebruik. U vindt tafels in diverse stijlen, van modern tot klassiek in diverse prijsklassen, want design hoeft niet perse duur te zijn! Qua afmetingen is er ruime keuze, eveneens als de keuze uit materialen en kleuren.

Een massief houten vergadertafel zorgt voor een warme en huiselijke sfeer in uw vergaderruimte. Hout heeft een bepaald karakter dat er voor zorgt dat u kantoor een niet te zakelijke uitstraling krijgt, daarnaast geeft hout een bepaalde rust in de ruimte. Voor de massief houten tafels heeft u de keuze uit diverse onderstellen: strak of speels uitgewerkt, diverse bladvormen: vierkant, rechthoekig, rond of ovaal en de keuze uit diverse houtafwerkingen: neutraal of juist robuust. Naast een mooie uitstraling zijn massief houten vergadertafels erg degelijk, bovendien is hout een natuurlijk materiaal en daardoor zeer duurzaam.

Vorm volgt functionaliteit, bij vergadertafels is dat niet anders. Deze tafels worden dan ook altijd op vorm gekozen. Indien de vorm en maatvoering bekend is, wordt een bijpassend onderstel gekozen. Zoals u misschien weet zijn er meerdere onderstellen verkrijgbaar per vorm, waardoor u uw eigen vergadertafel gemakkelijk kunt samenstellen. 

Tafels op maat

De design modellen en massief houten modellen worden klantspecifiek geproduceerd, aan de hand van uw keuze van afmetingen en keuze van het bladdecor of de houtafwerking en hebben daarom een levertijd van 5 – 8 weken. Hun specialiteit is het leveren van vergadertafels, aan de hand van uw wensen. Dit zijn Duitse tafels en genieten van de beste kwaliteit op de markt. De bladranden zijn gelaserd en de mogelijkheden rondom uitstraling zijn groot. Dit is dan ook de meest gekozen vergadertafel. Zo is er de keuze uit diverse bladvormen, onderstellen en maar liefst 20 bladdecoren en 10 onderstellen waaruit gekozen kan worden. De levertijd van deze vergadertafels op maat varieert tussen de 4 en 6 weken. Ook worden deze tafels netjes op locatie gemonteerd en afgewerkt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn