Op zoek naar schoolcadeautjes?

2 mei 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Bij Speelgoedfamilie ben je aan het juiste adres voor schoolcadeautjes. Er zijn regelmatig momenten op school dat er cadeautjes aangeschaft moeten worden. Dit is dan vaak lastig omdat je te maken hebt met een klein budget en heel veel verschillende leerlingen. De Speelgoedfamilie heeft een ruime keuze aan schoolcadeautjes tegen zeer betaalbare prijzen. 

Schoolcadeautjes in allerlei soorten

Voor elk budget is op deze site wel een schoolcadeautje te vinden. Voor jongens, meisjes, jonge leerlingen en wat oudere leerlingen. De speeltjes zijn hip en van deze tijd. Voor elke gelegenheid zoals sinterklaas, kerst of een ander feestje is er wel iets te vinden. Wij hebben bijvoorbeeld:

  • Stiften en potloden
  • Stickers
  • Speeltjes
  • Sleutelhangers
  • Spelletjes
  • Magneten

Al deze schoolcadeautjes zijn tegen betaalbare prijzen. Maar ook als je niet voor op school cadeautjes nodig hebt maar bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of bingo prijsjes dan kun je gerust hier ook wat uitzoeken. Presentjes zijn al vanaf €0,20 te vinden. Hiervoor heb je al een hele leuke kralenketting of een gekke stuiterbal. Het duurste cadeau is €9,95 en daarvoor krijg je een super leuke stapeltoren en bowling spel in één. Voor maximaal €10 heb je dus al hele hippe en geinige schoolcadeautjes waarmee je heel veel blije gezichten tovert. Wij hebben verschillende topmerken zoals Bruynzeel, Eddie Toys en Hot Wheels. Maar ook van ons eigen merk de Speelgoedfamilie hebben wij een ruime keuze aan speeltjes en presentjes. Succes gegarandeerd. 

Keuzes maken

Omdat er vaak een beperkt budget aan het kopen van schoolcadeautjes zit is het lastig om iedereen het naar de zin te maken. Vaak krijg je vanuit school een bepaald bedrag waar een cadeautje aan moet voldoen. En tegenwoordig zijn er ook stoere meiden die geen ketting willen maar een stoere sleutelhanger. Je zou dus ook kunnen kiezen om voor iedereen hetzelfde te halen. Zo weet je gelijk wat je in totaal kwijt bent en krijgt iedereen hetzelfde bedrag en cadeau. Zo voorkom je scheve gezichten in de klas. Op onze website kun je dus zoiets makkelijk en snel bestellen. 

Voordelen de Speelgoedfamilie

Wij hebben op onze website de leukste schoolcadeautjes verzameld. Een aanbod van verschillende presentjes met verschillende prijzen. Het voordeel hiervan is dat je niet veel tijd kwijt bent om te bestellen en zelf niet naar de winkel hoeft te gaan. Zo voorkom je dat je uren naar de schappen aan het kijken bent en aan het dwalen bent in de winkel. Wij snappen dat de inspiratie na een aantal jaren zoek kan zijn, daarom dat wij de leukste cadeautjes hebben verzameld. Bij ons staat kwaliteit en prijs altijd voorop zodat voor iedereen de keuze makkelijk te maken is. Onze schoolcadeautjes worden snel geleverd en de verzendkosten zijn laag. Zijn de presentjes toch niet naar wens? Geen probleem, het kan altijd retour worden gestuurd. Zijn er nog andere vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Samen kijken we naar een oplossing of kunnen wij uw vragen beantwoorden. Maar ook voor andere cadeaus ben je bij de Speelgoedfamilie.nl aan het goede adres. Voor houten speelgoed of bijvoorbeeld wat knutselspul kun je terecht op deze website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn