Spaar regenwater via een mooie houten regenton

3 maart 2021

Posted in Webwinkels en Webshops

Regenwater dat met bakken uit de hemel komt vallen verdwijnt allemaal in de grond of het verdampt nadat het weer opklaart. Een deel van het regenwater wordt gebruikt door de vele planten en bomen die de wereld rijk is. Maar de rest gaat gewoon verloren. Als er meer valt dan nodig is, dan verlies je het overschot. Het is dan ook erg handig om een houten regenton te kopen bij regenton.nu, zodat je dat overschot gemakkelijk kunt opvangen. Uiteraard kun je zelf niet al het overtollige regenwater opvangen, maar je kunt toch een deel opvangen. Als het genoeg regent, dan kun je net zolang regenwater blijven sparen, totdat de ton helemaal vol is. Je hebt dan een mooi appeltje voor de dorst. Soms regent het zoveel dat je er op den duur helemaal klaar mee bent, maar op andere momenten is het zo lang droog dat je begint te smachten naar een paar druppels. Hoewel jij nog altijd water uit de kraan kunt halen, zijn je bloemen, planten en bomen in de tuin vaak niet zo blij met de droogte. Zij kunnen niet zomaar even wat water uit de kraan halen. Jij kunt ze uiteraard kraanwater geven, maar dat is slecht voor de watervoorraad. Watertekorten zijn dan ook aan de orde van de dag tijdens de droge lentes en zomers in Nederland. Het is dan ook goed om zuinig om te springen met ons gezuiverde drinkwater. Hoe meer opgeslagen regenwater we kunnen gebruiken voor het bewateren van de tuinen, des te beter het is voor onze voorraad drinkwater. Wat dat betreft doe je er zeker goed aan om gewoon een mooie houten regenton te kopen via de website van regenton.nu. Als je kiest voor een houten regenton, dan heb je te maken met een materiaal dat perfect past in een tuin. Dit is des te meer het geval als je bijvoorbeeld ook een houten schutting in de tuin hebt of een tuinhuisje van hout. De houten regenton voelt zich dan helemaal thuis. Maar het is ook zeker een optie om een kunststof regenton te kopen. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft en wat het beste in je tuin past. Ook qua formaat heb je weer verschillende opties. Voor een grote tuin kun je ook een wat grotere kunststof of houten regenton kopen. Ten eerste heb je er in een grote tuin ook meer ruimte voor en ten tweede heb je ook meer regenwater nodig in een grote tuin om alle planten en bloemen water te geven. In een klein tuintje heb je minder ruimte, maar ook minder planten en bloemen om water te geven. Een kleine houten regenton volstaat dan prima. 

Bestel de houten regenton gemakkelijk via de site van regenton.nu

Je kunt via de website van regenton.nu heel gemakkelijk een regenton bestellen. Dit kan een houten regenton zijn, maar je kunt er dus ook terecht voor een mooie kunststof regenton.

Surf naar de site voor al je regenton accessoires

Ook voor al de nodige accessoires ben je bij regenton.nu uiteraard aan het juiste adres. Zo kun je op de site terecht voor: 

  • Vulautomaten
  • Bladvangers
  • Kraantjes

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn