Trodat stempel; een duurzame keuze voor kantoor

29 januari 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Op jouw kantoor – of dat nu thuis of op het werk is – is er altijd behoefte aan een stempel. Of je nu het logo van jouw bedrijf op documenten wilt stempelen of een datum op brieven voor jouw administratie; allerlei soorten stempels zijn mogelijk. Op de website van De Stempelplaats, https://www.stempels.nl/, kan je allerlei soorten stempels vinden. Zo ook de Trodat stempel. Dit is een stempel van het merk Trodat, een van oorsprong Oostenrijks merk dat een topkwaliteit stempels aflevert. Een Trodat stempel is tevens het meest verkochte soort stempel ter wereld. Om deze redenen is het product erg geliefd bij haar gebruikers:

  • Duurzaam
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Makkelijk vervangen stempelkussen

Een Trodat stempel komt in vele maten en soorten. Zo kan je een Trodat stempel nemen die van hout is gemaakt, tekststempels, stempel met logo, datumstempel, enzovoort. Je kan jouw Trodat stempel laten maken, zoals jij dat wilt. Bij De Stempelplaats kan je jouw Trodat stempel, bijvoorbeel de Trodat Printy 4913 voorzien van een eigen tekst of ontwerp. Op de website https://www.stempels.nl/trodat-stempel kan je dit zelf doen. Of je kan de hulp van het team van De Stempelplaats inschakelen. Zo heb jij een zelfontworpen stempel die jarenlang meegaat en waar je 10 jaar garantie op hebt. De Trodat stempel wordt standaard geleverd met een stempelkussen waar je ongeveer duizend afdrukken mee kan maken. Als het stempelkussen leeg is, kan je deze makkelijk vervangen voor een andere. Het systeem van een Trodat stempel is zo ingenieus dat je de stempel kan vervangen zonder dat er inkt aan je vingers komt. Ook kan je de inkt vervangen met een andere kleur inkt, zoals rood, blauw of groen.

Een Trodat stempel van goede kwaliteit

Edwin kocht voor zijn bedrijf diverse stempels bij De Stempelplaats. Hij kocht met name stempels van het merk Trodat, omdat deze hoog staat aangeschreven. Edwin vertelt: β€œde stempels van Trodat passen bij de visie van ons bedrijf. Wij zijn een klein bedrijf werkzaam in de duurzaamheid branche. De stempelproductie van Trodat is namelijk klimaatneutraal, doordat het naast een duurzame stempelproductie ook bijdraagt aan de milieubeschermingsprojecten van het WNF. Dit spreekt ons als duurzaam bedrijf erg aan. Wij geloven namelijk dat als wij duurzame producten en diensten afleveren, dat wij ook gebruik moeten maken van duurzame producten, omdat je anders alsnog bijdraagt aan een vernietigende economie. Wij waren dus erg blij dat we de Trodat stempels zonder zwaar geweten konden aanschaffen. Wij hadden verschillende stempels nodig. Zo moesten wij voor de administratie stempels hebben waarmee wij de datum konden afdrukken. En voor de facturatie hadden wij een stempel nodig met het logo van ons bedrijf. Ook de directeur en de managers hebben een stempel met het logo en een tekst gekregen. Zo kunnen wij onze post personaliseren en onze administratie goed ordenen. Het aanschaffen van de stempels ging heel gemakkelijk. De Stempelplaats heeft een fijne webshop, waar je makkelijk jouw bestelling kan plaatsen. We hadden de stempels binnen vijf dagen binnen en tot dusver zijn we erg blij met de stempels. Ze doen het goed, goede kwaliteit en het is fijn om te weten dat we met een klimaat neutrale stempel stempelen.”

Jouw stempel bestellen

Ben je ook op zoek naar een kwalitatief goede en duurzame stempel? Neem dan een kijkje op de website van De Stempelplaats. Naast Trodat stempels kan je daar nog veel meer soorten stempels vinden. In de webshop kan je deze snel bestellen en naar jouw wensen aanpassen. Je kan een email naar info@stempels.nl sturen als je vragen hebt.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn