Voor het eerst e-liquid kopen

20 december 2018

Posted in Nieuws

Ik heb jarenlang sigaretten gerookt en ik ben blij dat ik ben overgestapt op elektronisch roken. Ik had misschien beter nooit kunnen beginnen met roken, omdat ik het zeer lastig vind om te stoppen. Ik ben iemand die nooit veel gerookt heeft, veel van mijn vrienden rookten veel meer. Maar ik rook nu al vele jaren en stop er liever volledig mee. Ik heb veel verschillende dingen geprobeerd om te stoppen, maar het lukte mij nooit. Ik heb verschillende keren geprobeerd om te stoppen, zonder hulpmiddelen, maar dat lukte mij nooit lang. Ook hulpmiddelen zoals kauwgom bleken voor mij niet voldoende. Ik vond het al een tijd niet echt lekker meer en had een vieze smaak in mijn mond na het roken. Ik vroeg mij dan altijd af waarom ik een sigaret had opgestoken, want achteraf had ik vaak spijt. Ik heb veel momenten wanneer ik altijd even rook en op dat soort momenten is het lastig om niet een sigaret op te steken. Twee maanden geleden wilde ik proberen om te stoppen door elektronisch te gaan roken. Blijkbaar moet ik het roken stap voor stap afbouwen en ik hoop dat een elektronische sigaret voor mij de manier is. Online had ik veel verhalen van mensen gelezen, die door een elektronische sigaret waren gestopt en dat wilde ik ook. Ik las dat zij na elke periode een e-liquid kochten met minder nicotine, waardoor ze minder de behoeften hadden om weer te roken. Dit leek mij een goede manier om te stoppen, bovendien is elektronisch roken gezonder dan normaal roken. In een e-liquid zitten veel minder schadelijke stoffen vergeleken met een sigaret. Ik besloot om een starterspakket en voor de eerste keer een e-liquid te kopen.  

E-liquid kopen bij Dutchvapeshop

Ik had nog nooit elektronisch gerookt en wist daarom niet wat ik het beste kon kopen. Online zocht ik op verschillende websites naar starterspakketten, want daar zou ik er eentje van nodig hebben. Na verschillende websites te vergeleken hebben, besloot ik om een starterspakket bij Dutchvapeshop te kopen. Op deze website https://www.dutchvapeshop.nl/e-liquids/ hebben ze een groot aanbod aan pakketten, elektronische sigaretten en liquids. Ik vond hier een mooi pakket voor een voordelige prijs en deze kocht ik, ik moest alleen nog een e-liquid kopen. Er zijn erg veel smaken die je kan kopen, zoals fruit- en speciale smaken, maar het leek mij het beste om een normale smaak e-liquid te kopen. Deze smaken zijn vergelijkbaar met normale sigaretten, zodat de overstap niet zo groot is. Via de website van Dutchvapeshop kon ik een beginnersgids downloaden. Ik had geen verstand van elektronisch roken, waardoor het mij verstandig leek om mij eerst in te lezen. Ik vond de gids erg handig en het beschrijft alle belangrijke dingen die je moet weten over elektronisch roken. Na het lezen van deze gids voelde ik mij klaar om te beginnen met roken van een e-sigaret.

Vaak kopen bij Dutchvapeshop

Ik rook nu een aantal maanden elektronisch en ik ben blij dat ik overgestapt ben. Na een aantal keer een e-liquid te kopen, heb ik nu een smaak die ik erg lekker vind. Ik ben de hoeveelheid nicotine aan het verminderen per rookbeurt en dat gaat erg goed. Ik kom nog vaak terug bij Dutchvapeshop om een e-liquid te kopen. De producten zijn hier erg goed en hebben een goede prijs. Voor een e-liquid kopen raad ik Dutchvapeshop aan.

  • Een groot assortiment aan producten
  • Voordelig een starterspakket gekocht
  • Een handige gids op de website
  • Vaak op deze website e-liquid kopen
  • Goede prijs en kwaliteit 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn