Verlicht je tuin met een handige solar lamp

24 mei 2021

Posted in Webwinkels en Webshops

Als je wat licht in de duisternis wilt, dan dien je daarvoor lampen te gebruiken. Afhankelijk van waar je bent kun je verschillende soorten lampen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan TL buizen voor de bijkeuken, sfeerverlichting met dimmer voor in de woonkamer en handige inbouwspots (met of zonder dimmer) voor in de badkamer. Dit zijn allemaal lampen voor in je huis, want daar moet je immers wel goed om je heen kunnen kijken. Door het donker door een huis proberen te wandelen is vragen om problemen. Maar buiten heb je uiteraard ook te maken met duisternis en het is maar de vraag in hoeverre dat wenselijk is. Het kan zijn dat je zelf wat wilt kunnen zien als je buiten bent, maar het kan ook zo zijn dat je je woning gewoon een beetje in de schijnwerpers wilt zetten. Buiten gebruik je echter weer andere lampen dan binnen. Buiten kun je bijvoorbeeld heel goed gebruik maken van een zogenaamde solar lamp van solarwandlamp.nl. Een dergelijke lamp werkt op zonne-energie, zodat je geen stroom hoeft te verbruiken als je deze lampen aan hebt in de tuin. Dankzij de zon wordt een solar lamp overdag opgeladen, zodat je tijdens de donkere uurtjes genoeg licht hebt in de tuin. Je kunt daardoor gemakkelijk een hele tuin voorzien van verschillende solar lampen en zo de hele tuin via de opgespaarde zonne-energie in de avond doen oplichten. Je hoeft je daardoor ook niet druk te maken om het activeren van de solar wandlamp of het aanbrengen van stroomkabels en dergelijke, want dat is allemaal niet nodig als je werkt met zonne-energie. Je kunt de lampen daardoor bijvoorbeeld gemakkelijk als spot in de grond plaatsen of als wandlamp aan de muur van je woning hangen. Het kan dan gaan om 1 solar lamp die je naast de deur hangt, maar je kunt ook een volledig tuinpad aan weerzijden van het pad voorzien van solar spots. Je hebt wat dat betreft voldoende opties. Het mooie is dan ook dat je 1 keer de aanschafkosten moet betalen van een solar lamp, maar daarna ben je geen kosten kwijt aan energie om de lamp te laten branden. Op de langere termijn wordt een solar lamp steeds goedkoper. Zo wordt een dure spaarlamp op den duur ook alsmaar goedkoper in vergelijking met een goedkope gloeilamp. De gloeilamp verbruikt veel meer energie en dient aanzienlijk sneller vervangen te worden. Zo ook is een solar spaarlamp op de lange termijn een zuinige keuze op het gebied van energieverbruik en energiekosten. 

Verlicht je tuin met een handige solar lamp

Bestel de solar wandlamp gemakkelijk online via solarwandlamp.nl

Mocht je tuin wel een beetje in het kunstmatige zonnetje willen zetten, dan kun je via de site van solarwandlamp.nl een mooie solar lamp kopen. Je kunt kiezen uit tal van verschillende lampen zoals: 

  • Grondspot
  • Lantaarns
  • Wandlampen
  • Schijnwerpers

Je kunt de solar lamp van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en zo direct bestellen. Alles regel je dus gemakkelijk online via solarwandlamp.nl.

Ontvang je bestelling binnen 2 werkdagen

Als je een lamp bestelt bij deze winkel, dan kun je de bestelling vaak binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen al verwachten.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn