VoIP telefooncentrale gezocht? Kies dan voor Voicedata, uw zakelijke telemarketeer!

7 september 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Opzoek naar een VoIP telefooncentrale? Dan bent u aan het juiste adres bij Voicedata! Vanuit onze vestiging in Hengelo verzorgen wij in heel Nederland de overgang naar een ISDN alternatieve telefooncentrale. VoIP staat voor ‘Voice over IP’ en houdt in dat telefoonverbindingen voortaan via het internet zullen verlopen. Hierdoor heeft u niet alleen meer mogelijkheden, maar bent u ook veel flexibeler bereikbaar. Ruim 90% van alle bedrijven en organisaties kiest daarom voor een VoIP telefooncentrale. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Vraag eenvoudig uw vrijblijvende offerte op!

VoIP telefooncentrale het beste alternatief voor ISDN!

VoIP telefooncentrale gezocht? Kies dan voor Voicedata, uw zakelijke telemarketeer!Zakelijke telemarketeer gezocht? Voicedata is al jaren bekend onder diverse bedrijven. Als regelmatig award winnend bedrijf, staan ook wij graag voor u klaar! Het heeft verschillende voordelen om te kiezen voor een VoIP telefooncentrale. Allereerst is er hiermee geen fysieke telefooncentrale meer aanwezig in uw bedrijf. Allerlei snoeren en apparatuur zijn dus niet langer noodzakelijk. Dat is namelijk een bijkomend voordeel van het internet. Uw telefooncentrale is nu virtueel. Hierdoor is deze veel gebruiksvriendelijker in gebruik. Aangezien alles online is, kunt u snel aanpassingen doorvoeren. Een nieuwe gebruiker toevoegen of een oude verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Als u kiest voor een VoIP telefooncentrale van Voicedata dan kunt u alle functionaliteiten blijven gebruiken, die u van uw huidige telefooncentrale gewend bent. Denk hierbij aan het doorverbinden van klanten, het beheren van belgroepen, doorschakelen, tijden eenvoudig aanpassen en het instellen van de voicemail en welkomstboodschap.

Zakelijk altijd bereikbaar zijn

Naast het feit dat het veel ruimte bespaard en zeer gebruiksvriendelijk is, biedt een virtuele telefooncentrale ook meer inzicht. Er wordt namelijk letterlijk meer in beeld gebracht. Wordt u gebeld door een collega? Dan komt dit direct in uw beeldscherm te staan met de naam van de betreffende collega. Voorkomt ongemakkelijke situaties en zeer functioneel. Met een klik op de knop kunt u namelijk een gesprek doorschakelen naar uw collega die u middels een sneltoets of naam kunt opzoeken. Naast al deze handige functies, bieden wij van Voicedata u gratis een aantal extra mogelijkheden aan. Het is mogelijk om wachtrijen op te stellen of keuzemenu’s in te schakelen. Er bestaan snelkiesnummers en uitgebreide belstatistieken kunnen worden weergegeven. Daarbovenop kunt u online uw VoIP telefooncentrale eenvoudig zelf beheren. Ten slotte stellen wij speciaal op basis van uw wensen een pakket samen die naadloos aansluit met uw bedrijfscommunicatie. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via onze website. Onze 24/7 calamiteitendienst staat uiteraard ook geheel kosteloos voor u ter beschikking! Zodat u altijd bent verzekerd van een goede telefoonverbinding! Het is bovendien perfect te integreren in mobiele telefoons. Heeft u meerdere locaties? Dan kunt u daarbovenop geheel gratis onderling bellen. 

Voordelen VoIP telefooncentrale bij Voicedata:

  • Online telefooncentrale die eenvoudig mee kan groeien met uw bedrijf
  • Maandelijks opzegbare contracten
  • Voordelige prijzen
  • Maken gebruik van het beste platform
  • Uitgebreide ondersteuning en mogelijkheden
  • Stabiele verbinding en zeer flexibel
  • Vergroot enorm de bereikbaarheid
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Naadloos op uw telecommunicatie behoeften afgestemd 
  • 24/7 vrijblijvende calamiteitendienst

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een VoIP telefooncentrale voor uw bedrijf? Of wilt u graag meer informatie? Bezoek dan nu onze website: voicedata.nl en bekijk ons korte introductiefilmpje. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan of neem contact met Voicedata op om de mogelijkheden te bespreken. Als zakelijke telemarketeer staan wij een tegenstelling tot vele concurrenten van ons altijd voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn