Een Magento webshop laten maken door experts

10 september 2019

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Het is tegenwoordig niet meer lastig om online te verkopen en een webshop te starten. Er zijn verschillende platvormen beschikbaar om een webshop te starten en daarnaast kan je ook via marktplaatsen verkopen. Een goede webshop starten is echter een stuk lastiger en vaak niet goedkoop, maar je moet soms wat investeren om geld te kunnen verdienen. Ik heb ruim twee jaar verkocht via een gratis platvorm, maar wilde nu graag een Magento webshop laten maken. Het andere platvorm had simpelweg te veel nadelen en zou uiteindelijk de groei van mijn bedrijf tegenhouden. Ik zag dat creativeict veel mooie websites voor Magento had gemaakt en liet dit bedrijf ook mijn webshop maken. Ik heb nu een zeer professionele webshop en veel mogelijkheden om mijn bedrijf te laten groeien. Ik wilde zelf ook graag beginnen met een webshop, maar toen ik startte, wilde ik niet te veel geld uitgeven. Ik wist niet of ik rond kon komen van mijn bedrijf en had nog niet veel ervaring met online verkopen. Ik koos voor een gratis platvorm en zag dat ik zelf de webshop kon maken. Ik merkte echter al snel dat dit platvorm erg beperkt is en eigenlijk niet geschikt voor webshops. Ik wilde graag een Magento webshop laten maken, maar had daar destijds niet het geld voor. Een Magento webshop wordt vaak gemaakt door een bedrijf, waarna je daarna extensies kan toevoegen. Ik besloot om een jaar lang een groot gedeelte van mijn winst apart te zetten en meer ervaring op te doen over online verkopen. Ondertussen was ik mijn aan het inlezen over het Magento platvorm, de mogelijkheden die het platvorm biedt en door welk bedrijf ik het beste een Magento webshop laten maken kan. Na dit jaar had ik een mooi bedrag apart gezet en dit moest voldoende zijn om een website te laten maken.

Een Magento webshop laten maken door creativeict

Ik wilde graag mij Magento webshop laten maken door creativeict, omdat ik online al veel mooie websites had gezien van dit bedrijf. Ik nam contact op met hun en vroeg een gesprek aan. Tijdens dit gesprek legde ik uit wat ik wilde en vroeg of ze mij konden helpen en wat de prijs zou zijn. Ik werd vriendelijk geholpen en samen bespraken wij wat mijn webshop nodig had en hoe de website eruit moest komen te zien. De prijs voor het bouwen was goed en daarom besloot ik om de Magento webshop te laten maken via dit bedrijf.

Een groot verschil

Sinds deze maand is de webshop live en ik werk een zeer groot verschil met het vorige platvorm. De website ziet er zeer professioneel uit en heeft erg veel mogelijkheden. Met deze webshop kan ik de aankomende jaren mijn bedrijf laten groeien en daar ben ik erg blij mee. Ik had een zeer goede ervaring met creativeict en vind dit bedrijf een goede keuze door hun een Magento webshop te laten maken.

  • Dit bedrijf heeft al veel mooie en grote websites gemaakt met Magento
  • Wij bespraken mijn wensen voor de website samen
  • Zij konden de website maken voor een goede prijs
  • Ik ben erg blij met de nieuwe webshop   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn