Waar kun je biologische hennepolie kopen?

6 juni 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Hennepolie kopen (bijvoorbeeld bij superfoodstore.nl) is ontzettend goed voor je gezondheid. Deze unieke, droge olie uit hennep zaad is namelijk ontzettend rijk aan diverse essentiële vetzuren, namelijk linol- en alfa-linoleenzuur. Deze omega 3 en 6 vetzuren behoort je lichaam in de juiste hoeveelheid binnen te krijgen, namelijk in de verhouding 3 staat tot 1. Helaas is het zo dat onze voeding veel teveel omega 6 bevat en we juist te weinig omega 3 binnenkrijgen. Dat is een van de voornaamste redenen dat veel mensen hennepolie kopen. En als je dit bijzondere product wilt gaan gebruiken om je omega’s aan te vullen dan is het wel zo prettig om een biologische variant te kiezen, bijvoorbeeld in de webshop superfoodstore.nl. Je wilt immers met dit soort producten wel zeker weten dat je absoluut geen bestrijdingsmiddelen of andere chemicaliën binnenkrijgt. Je gebruikt het immers om je gezondheid een boost te geve en dan wil je niet tegelijkertijd stofjes binnenkrijgen waar je lichaam eigenlijk niet zo blij mee is. In dat geval kun je het beste die hennepolie kopen in de webshop superfoodstore.nl Daar verkopen ze namelijk alleen maar biologisch geproduceerde producten, wat wil zeggen dat ze op volledig natuurlijke wijze zijn geproduceerd en absoluut vrij zijn van chemische toevoegingen en bestrijdingsmiddelen. En naast hennep olie verkoopt deze webshop nog veel meer superfoods (zoals de naam het al zegt natuurlijk). Dus als je je gezondheid echt een boost wilt geven dan ben je in deze online shop aan het juiste adres!

Chlorella, bijenpollen en hennepolie kopen

In de webshop van superfoodstore.nl verkopen ze super veel gezonde superfoods waarmee jij je gezondheid weer in eigen hand kunt nemen. Je kunt er niet alleen bovengenoemde hennepolie kopen, maar ze hebben nog veel meer mega gezonde superfoods, zoals:

  • Spirulina en chlorella
  • Bijenpollen
  • Moringa
  • Maca poeder
  • Rauwe cacao
  • Goji bessen

Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit het enorme assortiment superfoods dat ze in deze webshop verkopen. Kijk voor het complete aanbod even op hun website. Daar zul je ook zien dat ze naast superfoods ook heel veel andere, biologische voedingsmiddelen verkopen, zoals pasta, thee, soepen en bouillon. Het is in feite gewoon een online supermarkt, maar dan waar je enkel biologische producten en superfoods zoals hennepolie kunt kopen. 

Superfoods en biologische boodschappen online bestellen

De reden dat deze webshop zo populair is is dat niet iedereen in een grote stad woont en dus toegang heeft tot een biologische supermarkt waar je onder ander superfoods kunt kopen. He is dan wel zo fijn dat je online die zak chlorella of dat flesje hennepolie kunt kopen. superfoodstore bezorgt je bestelling dan binnen enkele dagen bij je thuis, en boven de €75 worden gratis verzonden. Als je dus slim inkoopt en al je biologische boodschappen en superfoods tegelijk bestelt dan kost het je helemaal niets om alles te laten bezorgen, super fijn! En op dezelfde website vindt je naast de shop waar je onder andere die hennepolie kopen kunt ook nog een leuk blog. Daar lees je alles over wat die superfoods nou voor je gezondheid kunnen betekenen en hoe je ze bijvoorbeeld toepast in recepten, in smoothies bijvoorbeeld. Veel inspiratie gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn