Heeft u last van bijholten ontsteking?

10 juni 2020

Posted in Nieuws

Ik heb al heel lang last van bijholten ontsteking en dat is uitermate vervelend. Het is namelijk zo dat ik niet eens meer goed kan slapen omdat ik soms heel veel pijn heb en dat begint op een gegeven moment stierlijk te vervelen kan ik u zeggen. Het is namelijk zo dat wanneer je bijholten ontsteking hebt, je het gevoel kunt hebben dat je hele hoofd op ploffen staat. Uiteraard is dit nog nooit gebeurd, maar alleen het gevoel is al heel vervelend dus ik wilde graag weten wat ik aan mijn bijholten ontsteking zou kunnen gaan doen. Ik ben toen gaan kijken wat de mogelijkheden waren om een keer naar de huisarts te gaan. Ik heb toen een afspraak gemaakt en ik heb uitgelegd wat er aan de hand was. Ik kreeg toen een antibioticakuur voorgeschreven en ik ben toen diezelfde dag nog met deze kuur begonnen in de hoop dat mijn bijholten ontsteking nu waarschijnlijk snel zou zijn opgelost. Ik heb toen uiteindelijk gemerkt dat ik niets beter werd van deze kuur en dat was heel vervelend om te merken. Ik heb daarom gekeken welke overige mogelijkheden er nog waren om iets aan mijn bijholten ontsteking te doen en ik heb toen gezien dat ik ook ander soorten behandelingen zou kunnen ondergaan. Ik heb toen gekeken wat er allemaal beschikbaar was en ik heb toen de site van haloclinic.nl gevonden. Deze site vond ik meteen zeer interessant omdat je hier heel veel opties kunt vinden om je aan je bijholten ontsteking te laten helpen. Deze mensen hebben een grot van mineralen beschikbaar en deze mineralen kunnen je heel goed helpen wanneer je, zoals ik, last hebt van bijholten ontsteking. Ik heb daarom even gekeken naar de mogelijkheden om een afspraak bij deze mensen te maken en ik heb toen even een mailtje gestuurd. Ik heb toen te horen gekregen dat ik heel snel al langs kon komen en dat ik waarschijnlijk veel baat zou kunnen hebben bij de bijholten ontsteking. Ik was daarom erg benieuwd naar deze behandeling en ik was blij dat ik hier al heel snel terecht kon.

Ik liet mij hier behandelen voor mijn bijholten ontsteking

Ik heb plaatsgenomen in de zoutgrot van deze kliniek en ik had nooit en te nimmer verwacht dat ik zoveel baat zou kunnen hebben bij een dergelijke behandeling. Ik merkte al heel snel dat mijn bijholten ontsteking minder werd en ik ben daarom heel blij dat ik deze kliniek benaderd heb. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ik ben heel blij dat ik hier onder behandeling ben gegaan. 

Wilt u zich ook laten behandelen?                   

Mocht u zich ook willen laten behandelen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van haloclinic surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Een afspraak maken om zelf een keer in de grot plaats te kunnen nemen 

Ik hoop dat u hier ook effectief aan uw klachten kunt gaan werken. Ik voel mij in ieder geval heel veel beter.                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn