Wilt u een Microsoft open license kopen?

12 september 2019

Posted in ICT en Techniek

Toen wij vorig jaar een nieuw bedrijf zijn begonnen, moesten wij flink investeren in de middelen die wij wilden gaan gebruiken om ons bedrijf op gang te helpen. Wij hebben toen allereerst naar goede computers gezocht omdat wij namelijk vooral via het internet werken en dan zijn goede computers een must. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om vervolgens goede software te vinden. Wij hebben ons toen goed verdiept in de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat je niet alleen maar software hoeft te kopen om goede programma’s te kunnen gebruiken. Er zijn namelijk manieren om veel sneller en veel beter geholpen te worden. Wij hebben namelijk gehoord dat je ook enkel de Microsoft open license kunt kopen en dat je vervolgens met deze Microsoft open license heel veel mogelijkheden hebt. Dat klonk ons als muziek in de oren want wij hoorden ook dat je met de aanschaf van enkel een Microsoft open license heel veel geld kunt besparen. Wij hebben daarom gekeken waar wij een Microsoft open license konden kopen. Wij hebben lang moeten zoeken omdat wij niet helemaal wisten waar wij moesten zijn om een goede deal te sluiten. Na lang zoeken hebben wij eindelijk gevonden waar wij naar op zoek waren en toen zagen wij dat wij nog steeds een vermogen moesten betalen voor een Microsoft open license. Dat was niet iets waar wij echt gelukkig van werden en wij hebben daarom besloten dat het beter zou zijn om te kijken naar alternatieven. Het was wel zo dat wij niks illegaals wilden doen. Wij zijn een bedrijf dat zich keurig aan de regels wil houden en wij willen daarom ook geen gebruik maken van illegale software of andere dingen. Wij hebben met deze gedachte in ons achterhoofd het internet afgezocht en wij hebben toen gezien dat wij altijd een keer naar de site van Softtrader.nl konden gaan. Deze site kan je namelijk aan een Microsoft open license helpen zonder dat je daar de volle prijs voor betaalt. Dat komt omdat dit bedrijf handelt in gebruikte licenties. Dat komt erop neer dat je dus minder betaalt voor je Microsoft open license, zonder dat je op de kwaliteit van de programma’s hoeft in te leveren. 

Wij kochten hier een voordelige Microsoft open license

Wij hebben de mogelijkheden van de site Sofftrader.nl even goed doorgenomen en wij waren diep onder de indruk van de mogelijkheden die men hier aanbiedt. Je kunt hier namelijk voor een heel lage prijs een goede Microsoft open license kopen en daardoor kun je heel veel geld besparen. Dit alles terwijl je toch nog gebruikmaakt van heel goede programma’s. Genoeg reden voor ons dus om blij te zijn dat wij deze site gevonden hebben. 

Wij raden deze site aan

Wij zijn blij dat wij Softtrader.nl gevonden hebben want wij hebben veel geld kunnen besparen dankzij deze site. Dat was ideaal omdat:

  • Wij niet heel veel geld beschikbaar hadden 
  • Wij graag met goede programma’s wilden werken 
  • Wij onze licenties meteen in huis hadden 

Meer weten over dit bedrij? Surf dan ook nog even naar Softtrader.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn