Wilt u een vogelhuisje in de tuin hangen?

15 juni 2020

Posted in Nieuws, Webwinkels en Webshops

Wie van de natuur houdt, zal het ook leuk vinden om de natuur een beetje dichter bij huis te halen. Dat zorgt er niet alleen voor dat u een mooi schouwspel in uw tuin kunt ervaren, maar ook dat u de natuur een handje helpt.  Het is namelijk voor met name vogels niet altijd eenvoudig om in het dichtbevolkte Nederland een plek te vinden waar zij kunnen nestelen. Vandaar dat het altijd een goed idee  is om een vogelhuisje in uw tuin  op te hangen. Een zorgt er namelijk voor dat u vogels de ruimte geeft om een eigen huisje te bouwen. Mocht u daarom ook graag een  vogelhuisje in uw tuin willen  hangen, dan hebben wij nog een aantal  goede tips voor u. U  kunt namelijk naar de site van Vogelhuisjes.nl gaan om te zien wat u hier  aan mogelijkheden aangeboden krijgt. U zult zien dat u hier vele soorten vogelhuisjes kunt vinden en dat er voor iedere soort vogel wel een vogelhuisje te vinden is. Let er daarom even goed op welk vogelhuisje u koopt. Het is  namelijk belangrijk om te weten welk soort vogelhuisje u moet kopen wanneer u een bepaalde vogel graag zou willen helpen. U kunt namelijk voor een uil een heel ander soort vogelhuisje kopen dan voor een koolmeesje. Dergelijke aspecten zijn belangrijk om mee te nemen bij de aanschaf van uw vogelhuisje omdat u natuurlijk graag uw doel wilt bereiken. Het zou zonde zijn om een vogelhuisje in uw tuin te hangen dat vervolgens leeg blijft staan omdat de juiste  vogels niet in  uw tuin voorkomen. Mocht u twijfelen over welk vogelhuisje u wilt gebruiken, dan kunt u altijd een keer kijken welke vogels wat meer hulp nodig hebben in Nederland. U zult zien dat er genoeg organisaties zijn die u hier mee kunnen helpen en die u precies kunnen vertellen welke vogels waar bedreigd worden. Zo kunt u gericht bijdragen aan een beter milieu.

Waar moet u op letten bij het ophangen van een vogelhuisje?

Als u een vogelhuisje gaat kopen en u gaat deze vervolgens in uw tuin hangen, hang hem dan altijd op een plek waar geen andere dieren bij kunnen. Het komt regelmatig voor dat mensen een vogelhuisje ophangen op een plek waar bijvoorbeeld katten kunnen komen. Deze kunnen een grote last zijn voor de bewoners van het vogelhuisje. Hang het vogelhuisje daarom altijd op een plek zoals een hoge muur. Ook is het belangrijk om het vogelhuisje in de  richting van het westen te hangen.

Wilt u er een bestellen?

Als u graag een vogelhuisje in uw tuin wilt hangen, dan bent u meer dan welkom om een keer:

  • Naar de site Vogelhuisjes.nl te surfen
  • Te bekijken welke mogelijkheden u allemaal aangeboden krijgt
  • Het onderkomen voor de vogels in uw tuin via deze site te bestellen

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen met de medewerkers achter deze site. Zij zullen u graag te woord staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn