Usb stick promotie

11 april 2016

Posted in ICT en Techniek

Usbwereld - Usb stick promotieEen usb stick promotie is waar we het in deze tekst even over willen hebben. Dankzij een usb stick promotie kunt u reclame maken op een veel modernere manier dan wanneer u pennen of iets dergelijks uit gaat delen. Door aan usb stick promotie te doen krijgt u van ons een aantal mooie usb sticks die geheel op maat kunnen worden gemaakt. Bij ons hebt u de keuze uit tientallen designs die u kunt laten bedrukken. Dat is het belangrijke bij een usb stick promotie: dat u op uw eigen manier vorm geeft aan de design van deze sticks. Er is voldoende plek om bijvoorbeeld het bedrijfslogo op te bedrukken.  Het is handig om ook wat contactinformatie te vermelden zoals een e-mailadres of de naam van uw website. Een slagzin dat in het hoofd van de consument blijft zitten werkt ook zeer goed. Dan denkt men erg vaak terug aan uw bedrijf nadat ze u hebben ontmoet op een jaarbeurs. D kans dat ze dan eens een kijkje gaan nemen op uw site en contact met u opnemen dan wel direct een online bestelling maken is erg groot dankzij deze usb stick promotie. Hopelijk klinkt usb stick promotie u als muziek in uw oren! Zorg er wel voor dat u een pakkende slagzin bedenkt. Misschien is het leuk om hier een wedstrijd voor uit te schrijven. Mensen kunnen dan hun eigen bedachte slagzin opsturen en dan kunt u samen met uw team de beste uitkiezen. Beloon de winnaar met een leuke prijs en profiteer er verder van door aan usb stick promotie te doen en op deze sticks uw nieuwste slagzin te laten bedrukken door ons. Wie wij zijn? Wij zijn een bedrijf dat zich in zijn geheel richt op usb stick promotie. U kunt dan ook het beste bij ons terecht voor uw usb stick promotie stunt. Kijkt u eens op onze website om meer te lezen over usb stick promotie en de mogelijkheden die we bieden: usbwereld.nl.

Usb stick promotie, een goede vorm van marketing

Als u op onze site bent aangekomen dan vindt u diverse voordelen van usb stick promotie. Ten eerste zijn deze sticks erg handig en worden ze veel gebruikt binnen bedrijven, bij scholieren en studenten maar ook binnen familiaire kringen. Mensen kunnen zo snel en handig foto’s en bestanden met elkaar uitwisselen zonder erg grote files via het internet te hoeven versturen. Zeker als u toch bij elkaar in de buurt woont en elkaar vaak ziet dan is dit een uitstekende oplossing. Stel, u gaat met vrienden en/of familie op vakantie en u bent degene die de foto’s maakt. Dan hebt u al snel 300 foto’s bij elkaar. De huidige resolutie van zulke digitale camera’s ligt vrij hoog. Sterker nog, zelfs de resolutie en dus de groottes van de bestanden van foto’s gemaakt met smartphones liggen erg hoog tegenwoordig. Die kunt u moeilijk een voor een gaan versturen. Ze inpakken en versturen via een website kan, zeker als het niet via uw normale e-mailcliënt kan vanwege de grootte. Maar u raadt het al wel, daar gaat erg veel tijd inzitten. Als u daar geen zin of tijd voor hebt, dan gebruikt u toch gewoon een handige usb stick? Dankzij de usb stick promotie van het bedrijf waar u voor werkt hebt u er vast wel eentje liggen met het logo van uw bedrijf er op. Zet de foto’s op de stick en plug ze in de pc of laptop van uw vrienden en familie. Kopieer de foto’s naar hun harde schijf en het is alweer geregeld. Zo eenvoudig is het nu eenmaal. Bent u overtuigd van de vele voordelen die een usb stick promotie u kunnen bieden? Neemt u dan eens contact met ons op. We bekijken graag samen met u de voordelen die usb stick promotie uw bedrijf biedt. U hebt in ieder geval een leuk en rendabel relatiegeschenk dat u kunt gaan uitdelen tijdens open dagen, jaarbeurzen, conferenties en aan uw werkgevers. Zomaar om hen een hart onder de riem te steken, om ze te motiveren of als leuk extraatje voor in hun kerstpakket.

Laat deze sticks door ons bedrukken!

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan. Blijf dus niet achter en vergeet die bedrukte pennen, paraplu’s, jojo’s en wat wal niet meer maar kiest u voor usb stick promotie. Hier gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Wilt u graag een logo of een slagzin erbij laten bedenken? Dan doen we dit graag voor u. Geeft u vast aan wat u allemaal wenst en welke ideeën u hebt qua design en kleur van deze sticks. Dan komen we snel bij u terug met een vrijblijvende offerte inclusief eerste design. Het is geheel aan u om hier veranderingen in aan te brengen. Wilt u nog even de kat uit de boom kijken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bekijk de website en neem bij vragen contact met ons op door:

  • Ons even op te bellen,
  • Een e-mail te sturen
  • Of door het online formulier in te vullen. Vergeet niet om dan ook uw contactgegevens achter te laten, zodat we u direct terug kunnen mailen!

We kunnen op diverse manieren uw usb stick promotie verzorgen. Zo hebben we voor ieder wat wils. We hebben sticks met een kleine of juist een erg grote capaciteit en ook het materiaal kan enorm van elkaar verschillen. Graag een usb stick van aluminium of toch liever van plastic?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn