Design bureaustoel voor op mijn kantoor

27 september 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Al een tijdje was ik op zoek naar een design bureaustoel voor mijn kantoor aan huis. Ik ben sinds een tijdje zelfstandig ondernemer en na enige tijd aan mijn keukentafel gewerkt te hebben was ik het zat. Ik wilde een kantoor. Ik heb toen één van de slaapkamers opgeofferd en deze kamer ingericht als kantoor met wat spullen die ik al had. Dat was nog niet optimaal, maar een goede start. Mijn budget was toen nog niet groot genoeg, dus ik ben voor een bureau terecht gekomen bij Bureaustoel Discounter waar ik via bureaustoeldiscounter.nl een heel mooi Schaffenburg bureau heb gekocht dat binnen mijn budget lag. Dat was de eerste stap naar een professioneel kantoor aan huis, maar daarmee was de ruimte nog niet compleet. Mijn volgende prioriteit was het vinden van een bureaustoel en dan niet een gewone en eenvoudige, maar een design bureaustoel. Immers is zitcomfort wel zo prettig als het design ook mooi is. Ik had daar wel een wensenlijstje voor gemaakt en ik had ook al weer wat budget bij elkaar gespaard, dus een design bureaustoel via Bureaustoel Discounter was een betaalbaar doel.

Hoe je een design bureaustoel kiest

Dat lijkt heel eenvoudig, maar dat is het niet wanneer je net als ik hoge eisen stelt aan een bureaustoel. Je zit er immers een groot deel van de dag op, althans ik wel omdat mijn werk hoofdzakelijk met de computer gedaan moet worden. Voor mij is het dus heel belangrijk dat de stoel:

  • Een mooi ontwerp heeft
  • In hoogte verstelbaar is
  • Een verstelbare rugleuning heeft
  • Armleuningen heeft

Daarnaast moet een bureaustoel ook veerkracht hebben en gewoon lekker zitten. De stoelen die op de website van Bureaustoel Discounter staan voldoen daar bijna allemaal aan. Ze zijn mooi vormgegeven, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en, niet geheel onbelangrijk, hebben een gunstige prijs. Bureaustoel Discounter garandeert kwaliteit met een robuuste voet die is voorzien van wielen. De kwaliteit is ook zeker goed. Nu ik de design bureaustoel inmiddels thuis heb staan moet ik zeggen dat mijn verwachtingen zijn overtroffen, zeker voor die prijs. Daarnaast houd ik ervan om in een lichte ruimte te werken en ben ik erg blij dat ik voor een witte design bureaustoel heb gekozen. Hij past heel goed in mijn kantoor en geeft ook echt die luxe uitstraling waarnaar ik op zoek was. Mijn kantoor ziet er nu echt zeer professioneel uit en dat vind ik belangrijk, want ik ontvang ook wel eens klanten aan huis en dan wil je wel een goede indruk maken.

Bestellen is kinderspel

De website is erg prettig te gebruiken. Ik had mijn design bureaustoel uitgezocht en kon hem met één klik in mijn winkelwagen plaatsen. Ik ben toen nog even verder gaan shoppen, ondanks dat mijn budget beperkt was. Toen kwam ik vloerbeschermers tegen die erg betaalbaar zijn. Mijn kantoor heeft tapijt en met wieltjes onder mijn stoel is een vloerbeschermer een uitkomst. Ook die ging dus rechtstreeks mijn winkelwagen in. Ik was klaar om te bestellen en ik was nog op tijd, want voor 17.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Ideaal, vooral omdat je dan snel je bureaustoel kunt testen en Bureaustoel Discounter heeft een bedenktijd van 14 dagen, dus zo weet je ook echt zeker dat je de juiste design bureaustoel hebt gekocht. Toen ik wilde afrekenen was ook deze keer de verzending gratis en kon ik eenvoudig met iDEAL betalen. Ik ben dik tevreden en kom zeker weer terug. Er worden ook mooie fauteuils op deze site verkocht en ik wil ook erg graag een mooie witte Barcelona stoel voor mijn kantoor, met bijpassende hocker.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn