Waarvoor dient de audio guide?

27 september 2018

Posted in ICT en Techniek

Voor communicatiedoeleinden bestaan veel hulpmiddelen en toepassingen. Er zijn steeds meer bedrijven die zich specialiseren in toepassingen voor betere communicatie. Axitour Communication Systems biedt klanten een veelzijdig aanbod van communicatiesystemen, waaronder:

  • Vertaalsystemen en -apparatuur
  • Rondleidingsystemen
  • Fluistersets en -systemen

De apparatuur van Axitour is in te zetten voor een groot aantal verschillende evenementen en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sportevenementen, rondleidingen in musea en vergaderingen en congressen. Voor al deze gelegenheden worden communicatiesystemen zeer regelmatig gebruikt. Ook de audio guide is deel van het veelzijdige en grote aanbod van Axitour. Het apparaat wordt door veel ondernemingen en organisaties gebruikt voor rondleidingen. Bij musea is bijvoorbeeld bijna altijd een audio guide beschikbaar voor de bezoeker. Op vrijwel iedere locatie kan dit apparaat voor audiotours echter ingezet worden. Naast recreatieve doeleinden dient de audio guide ook zakelijke doeleinden. Steeds meer bedrijven maken gebruik van de guides om zakelijke contacten of klanten rond te leiden op een bedrijfslocatie. De apparaatjes maken het bijzonder gemakkelijk om groepen een rondleiding te geven in een fabriek, kantoor of in een winkel. Zelfs op locaties buiten kunnen de handige apparaten gebruikt worden. Naast de genoemde voorbeelden zijn er nog veel meer doeleinden te bedenken waarvoor een audio guide handig kan zijn.

Ontdek de voordelen van de audio guide

Waarom is de audio guide tegenwoordig zo populair? Bedrijven, scholen en andere instanties maken vaak gebruik van de digitale tourguides. Hoewel het een vrij simpel apparaatje is, kan je er veel mee bereiken. Het maakt rondleidingen aanzienlijk makkelijker voor de rondleider en voor degenen die worden rondgeleid. Zo hoeft de rondleider bijvoorbeeld niet harder te praten dan op normaal spraakvolume. Dit is beter voor de stem en spaart energie en moeite voor de rondleider. Degenen die de rondleiding krijgen kunnen op hun gemak luisteren en hoeven niet hun energie te steken in steeds proberen de rondleider te horen tussen alle achtergrondgeluiden of op een te grote afstand. Voor beide partijen maakt de audio guide rondleidingen dus een stuk prettiger. Zelfs in fabriekshallen met veel geluidsoverlast is het mogelijk om alles wat gezegd wordt te volgen. Dankzij het grote bereik van de audio guides van Axitour is het indien gewenst echter wel mogelijk om een wat grotere afstand te hebben van de rondleider. Ook wanneer men wat achterop raakt, is de rondleiding nog te volgen. Het maakt niet uit hoe groot de groep is: dankzij de guides zal iedereen goed kunnen volgen wat er verteld wordt.

Communicatiesystemen online bestellen

Wilt u persoonlijk ontdekken wat voor voordelen een audio guide van Axitour.nl met zich mee kan brengen? Wanneer u voor het eerst gebruik gaat maken van deze technologie, dan is het bij Axitour zelfs mogelijk om audio guides te huren. Voor kleine bedrijven die slechts af toe gebruikmaken van de apparaten is huren hoe dan ook een goede optie. Wanneer u enthousiast bent over de voordelen van een audio guide voor uw organisatie, kunt u altijd nog besluiten om apparaten voor eigen gebruik aan te schaffen. Hebt u een groot bedrijf waar u vaak rondleidingen geeft, dan kan het zeker voordelen hebben om de apparaatjes in eigen bezit te hebben. Om te bepalen wat de beste optie is voor u, kunt u op de website veel informatie vinden over de verschillende toepassingen. Naast audiotours met guides zijn er ook andere producten te verkrijgen. Ontdek op de website ook de andere communicatiesystemen en rondleidingsystemen. Voor ieder doeleinde en ieder bedrijf zijn geschikte opties te vinden. Hebt u een vraag of weet u niet precies waar u moet beginnen? Neem gerust contact op en een medewerker helpt u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn