Online e sigaret vloeistof bestellen

13 april 2016

Posted in Nieuws

Veel mensen die roken zijn inmiddels al overgestapt op een alternatief. Dit is ook logisch want het roken van sigaretten is zeer schadelijk omdat er vele stoffen inzitten die niet goed zijn voor de mens. Een bekend alternatief is het roken van een elektrische sigaret. Hierin zit e sigaret vloeistof die verdampt waardoor rook ontstaat. Omdat hier slechts drie ingrediënten in zitten is het een stuk minder schadelijk dan normaal roken. Handig is ook dat de e sigaret vloeistof in veel verschillende smaken te bestellen is. Via onze website nieuwesigaret.nl kunt u kiezen uit zeer veel smaken en daardoor kunt u zelf bepalen hoe de rook zal smaken. Zeer handig is ook dat u bij ons zelf het nicotinegehalte van de e sigaret vloeistof kunt bepalen. Als u bijvoorbeeld af wilt bouwen dan is het mogelijk om dit geleidelijk te doen. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om e sigaret vloeistof te bestellen zonder nicotine erin. Hierdoor heeft u nog wel de sensatie van het roken maar krijgt u geen nicotine meer binnen. Voor veel mensen is dit een goede tussenstap van roken naar stoppen en daarom kunnen wij dit ook zeker aanraden als u wilt stoppen met roken of zoekt naar een gezonder alternatief. Handig is ook dat er geen teer en vele andere schadelijke stoffen in de e sigaret vloeistof zitten. Hierdoor kunt u beter kiezen voor een elektronische sigaret dan voor een normale. De elektronische sigaret werkt overigens in het kort als volgt. Een verwarmingselement zorgt er voor dat de e sigaret vloeistof zal verdampen als u aan de sigaret zuigt. Hierdoor krijgt u de e sigaret vloeistof in dampvorm binnen. Alles wat u binnenkrijgt zijn de volgende ingrediënten: een oplosmiddel, een aroma en eventueel toegevoegde nicotine. U kunt er dus helemaal zelf voor kiezen in wat voor verhouding deze stoffen in de e sigaret vloeistof zitten als u bij ons een bestelling plaatst. Het is ook handig om te weten dat het gebruik van e sigaret vloeistof er voor zorgt dat u veel geld zult besparen. De producten die wij verkopen zijn namelijk veel goedkoper dan sigaretten en daardoor een goede keuze als u minder geld uit wilt geven aan roken.

Stel zelf uw e sigaret vloeistof samen

Omdat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij op onze website nieuwesigaret.nl zeer veel mogelijkheden aan. Zo kunt u helemaal zelf een e sigaret vloeistof samenstellen als u dit wilt. U kunt dan kiezen uit vele smaken of zelf uw eigen smaakcombinaties samenstellen. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine er in de e sigaret vloeistof zit. Deze hoeveelheid kan verschillen van zeer veel tot heel weinig of zelfs niks. Als u bijvoorbeeld elektronisch roken wilt gaan gebruiken om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken dan kunt u er voor kiezen om verschillende hoeveelheden te bestellen. Dan kunt u bijvoorbeeld beginnen met een normale hoeveelheid en dit gedurende een bepaalde periode afbouwen tot u uiteindelijk e sigaret vloeistof gebruikt zonder nicotine. Wij weten hoe lastig het kan zijn om te stoppen met roken dus als u het via deze methode zou kunnen bereiken dan werken wij hier uiteraard graag aan mee. Ook als u wel gewoon wilt blijven roken maar minder schadelijke stoffen binnen wilt krijgen en hier bovendien minder geld aan uit wilt geven kunt u kiezen voor de opties die wij u kunnen bieden. U kunt er bij ons ook voor kiezen om de losse componenten te bestellen en deze zelf te mengen. Hierdoor kunt u nog veel meer geld besparen. Dit is echter wel een methode waar u even de tijd voor moet nemen en waar u voorzichtig mee om moet springen. Als u dit echter goed onder de knie heeft is het zeer goedkoop om op deze manier uw eigen e sigaret vloeistof samen te stellen. Om het even kort samen te vatten: wij kunnen voor u een e liquid mengen volgens uw wensen of u kunt er voor kiezen om bij ons de ingrediënten te bestellen en vervolgens zelf de vloeistof samen te stellen. De smaken die wij u kunnen bieden, dus zowel in een door ons gemengde e sigaret vloeistof, als in losse flesjes om zelf te mengen zijn onder andere de volgende:

  • Apple Granny Smith
  • Black Honey
  • Caramel
  • Cola
  • Popcorn
  • Lychee

En uiteraard hebben wij nog vele andere smaken. Kijk dus vooral zelf eens rond op de website om uit te vinden of er voor u iets tussen zit.

Eenvoudig en goedkoop bestellen wat u nodig heeft

Omdat wij in tegenstelling tot veel andere webwinkels ook de losse ingrediënten aanbieden aan onze klanten kunt u bij ons nog veel meer geld besparen dan bij andere aanbieders. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een bepaalde hoeveelheid nicotine, oplosmiddel en aroma te bestellen. Vervolgens kunt u deze via onze recept calculator zelf gemakkelijk mengen. Hierdoor heeft u binnen no-time zeer goedkope e sigaret vloeistof die precies bevat wat u zelf wilt. Uiteraard kunnen wij u ook alle benodigde artikelen leveren om mee te mengen. Denk hierbij aan spuiten, flesjes en maatbekers. Handig is ook dat u bij ons via veel verschillende methoden kunt betalen en dat wij alles snel naar u versturen. Wilt u ook aan de slag met uw eigen e sigaret vloeistof of wilt u door ons gemengde liquids kopen dan zit u bij ons zeker goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn