Telefoonhoesje van 123Megastore.nl

2 mei 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Heeft u een nieuwe telefoon gekocht? Dan wilt u die natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Dat kan met een telefoonhoesje van 123megastore.nl! Ik heb voor mijn telefoon een telefoonhoesje bij deze webshop gekocht en ik ben er tot de dag van vandaag ontzettend tevreden mee. Daarom vertel ik u in dit artikel er graag over.Wat is 123megastore.nl?

Wat is 123megastore.nl?

123megastore.nl is een webshop waarbij u voor allerlei gadgets en accessoires voor mobiele apparaten en laptops terechtkunt.

U vindt er namelijk niet alleen telefoonhoesjes, maar ook:

 • Screenprotectors
 • Laptopstandaarden
 • Laptopsleeves
 • USB-adapters
 • VR-brillen
 • Tablethoezen
 • Smartphone autohouders
 • Smartphone fietshouders 
 • En nog veel meer!

Waarom een telefoonhoesje bestellen bij 123megastore.nl?

Ik heb een telefoonhoesje bij 123megastore.nl besteld omdat ik dit gewoon een heel fijne webwinkel vind. Ze hebben de telefoonhoesjes namelijk onderverdeeld in de merken waarvoor ze geschikt zijn. Dat maakt het zoeken naar het geschikte telefoonhoesje voor een smartphone heel eenvoudig. Daarnaast had een vriendin van mij ook al eens een telefoonhoesje bij 123megastore.nl besteld en die was er heel erg tevreden over. De kwaliteit van de telefoonhoesjes zijn namelijk erg goed. Dat is bij andere webshops (zoals goedkopere webshops uit China) vaak nog maar de vraag. 123megastore.nl is gewoon een betrouwbare, fijne Nederlandse webshop waarbij je ontzettend goede telefoonhoesjes kunt bestellen. Daarnaast betaal je voor een telefoonhoesje van 123megastore niet eens de hoofdprijs. Mijn Iphone 6 hoesje kostte namelijk maar 9,95 euro. Minder dan een tientje dus!

Voor welke merken kun je telefoonhoesjes kopen op 123megastore.nl?
Zoals ik hierboven al benoemde kun je op 123megastore.nl telefoonhoesjes van verschillende merken kopen. 

De merken waarvoor je in deze webshop een telefoonhoesje kunt kopen, zijn:

 • Samsung
 • Iphone
 • Huawai
 • Sony
 • Oneplus

Wanneer je op een merk klikt, zie je vanzelf voor welke modellen van dat merk de webshop een telefoonhoesje heeft. Dat is natuurlijk ontzettend handig.

Verschillende soorten telefoonhoesje

Naast dat u op de deze webshop telefoonhoesjes voor verschillende merken vindt, vindt u er ook allerlei soorten telefoonhoesjes. Ik licht ze hieronder even kort toe.

Portemoneehoesjes

Dit zijn van die hoesjes waarin u geld of pasjes kunt bewaren. Hierdoor heeft u geen portemonnee meer nodig! Dat is natuurlijk ontzettend handig wanneer u veel onderweg bent en u niet zoveel bij u wilt dragen. Houd uw spullen alleen wel goed in de gaten. Anders bent u namelijk niet alleen uw telefoon, maar ook uw geld kwijt!

Booktype hoesjes

Dit zijn van die hoesjes die een flapje hebben die u dicht kunt klappen. Zulke telefoonhoesjes zijn meestal van stevig materiaal gemaakt. Hierdoor beschermen ze uw telefoon en dat is natuurlijk ontzettend fijn. De flap op het beeldscherm is ook fijn, want daardoor is er minder kans op beschadigingen wanneer u uw telefoon per ongeluk laat vallen.

Bumpers en backcover hoesjes

Bumpers en backcover hoesjes zijn van TPU gemaakt. Dit is een flexibel materiaal. Door de flexibiliteit van het materiaal, kunt u zo’n hoesje heel makkelijk om uw telefoon heen krijgen. Een bumper heeft geen voor of achterkant. Zo’n telefoonhoesje beschermt dus alleen de zijkanten van een smartphone. Een backcover heeft wel een achterkant, maar geen voorkant. Zo’n telefoonhoesje beschermt dan ook niet alleen de zijkanten van uw telefoon, maar ook de achterkant. Als u tussen deze 2 type telefoonhoesjes twijfelt, zou ikzelf voor een backcover telefoonhoesje gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn